Sayfa 119/993 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 945 - 952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Eskiden bu analizler yapıldığında Türkiye düşmanları derdim ! aslında hala böyle düşünüyorum ama şunu da görüyorum:
    Bize başkasının zarar vermesine de gerek yok , biz kendi kendimize bunu zaten yapıyoruz..

Reuters : Türk Lirası riskli bir dengede
    https://parafesor.net/reuters-turk-l...ede-17-02-2022

2. hamdolsun bugun biraz daha fakirlestik

image hosting service

3. Muhalefet kazanınca öder

4.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Olay yerinden bildiriyorum. Marmaris sanayi esnafi , ogrenciler ve yat cekek ve tamir isletmelerinde calisan cogu kesim burada yemek yer. Yazlari otel personelleri ve otobus soforleride ekleniyor tabiki. Hatta yazlari tatile gelen bazi rus ve ingiliz turistleri bile gorebilirsiniz.

Amac hem hayir yapmak hemde surumden para kazanmak. Restoran kendi yerleri kira masraflari yok. Genellikle nakit para ile calisirlar ama en son gittigimde pos makineside vardi. Yemek yiyen kisilerin cogu nakit parayla odemeyi tercih ediyorlar. Kart aliskanliklari pek mevcut degil. 30-40 yildir bu isi yapiyorlar. Mutfak calisanlari eski guvenilir ascilar belkide akrabalari. Haci dedenin oglu her zaman kasada.

Yemeklere gelirsek kotu demek haksizlik olur. Verilen para karsiligi alinan hizmete bakinca , masadan kalkarken pismanlik olmuyor.

Sulu yemek bende tercih etmiyorum genellikle. Yillardir pide cesitlerinden , ciger kavurmasindan ve pilavindan memnunum

2008-2010 yillari civari ogrenciyken. 2 porsiyon kiymali pide + 2 bardak ayran+ 1 porsiyon iskender yerdim. 10-12 lira civari tutardi

O zamanlar iskender 5 veya 6 tl , kiymali pide porsiyonu 2.5 tl idi saniyorum. Bardakta acik ayran 50 kurus veya 25 kurus idi.

Genellikle pek yazmiyorum, sizleri okumayi ve sizlerden ogrenmeyi tercih ediyorum. Bildigim bir konu olunca heyecanlandim yazayim dedim. Baslikla alakasiz uzun ve verimsiz bir yazi oldu. Kusura bakmayin, saygilar , bol kazanclar.
    günümüz tarihi için;

20 TL ise belki tamam okey ama 12 TL ise
    12 TL ne be ya, en ucuz ekmek 3 TL
    bu durumda, adamların yedikleri tabaktan DNA topladıklarını düşünmeden edemiyor insan

dna yazılır di en ey okunur

bu memlekette resmi kurumların ambulanslarıyla toplanan Oktar Babuna'ya onbinlerce kemik iliği ve kan göndermedik mi? ben gördüm mesela beşiktaşta barbaros hayrettin paşanın türbesi yanındaki meydana ambulans park etmiş, insanlar da sıraya girmişti. ben tabi girmedim. enayi miyim?

oktar , şimdi kodes te başak tespihi çekiyor olabilir, o ayrı
    zaten öyle bir operasyonun objesi olup, Türkiye de o mekanda yani, ömrü boyunca serbest kalabileceğini sanıyorduysa zaten. İyice hayal alemindeymiş oktar.

BlackMirror da acaip:

Amaç hayır yapmakmış )))))))))))))))))))))))

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Puhahaha, bizim millet altınını vermez. saçma sapan işler. Bende olsa ben de vermem.

6. Bu faizle yastik alti ne varsa verebilirim....
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    hamdolsun bugun biraz daha fakirlestik

image hosting service
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Bu faizle yastik alti ne varsa verebilirim....

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim de dikkatimi çekti bu. %5'e fitim. sukuk mudur nedir bankacıya soracam.

Sayfa 119/993 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •