Sayfa 119/1049 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 945 - 952 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1. kriptocu arkadaşlar kim ne alacaksa alsın sıkıntı yok ....önemli olan bizim sıkıntılarımızın giderilmesi...bu paralara erişim kolay değil...herkesin harcı değil...ripple a üye oldum bilgilerim güncellenmedi....bu konuda bilgisi olan var mı kaç güne güncelleniyor....pasaport sürücü belgesi fatura gönderdik hala bekliyoruz.....

2. XVG yardırdı da yardırdı.

~~~burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür. ytd~~~

3.  Alıntı Originally Posted by Gakkolaz Yazıyı Oku
    Paribudan hesap açtım ama bitcoin borsasindan hesap açamıyorum birturlu poloniex bitfinex bittrex yardımcı olabilecek varmi

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben paribudan binance ye geçtim ordan altcoinleri alıyorum binance den açabilirsin ama türkçesi yok bilgin olsun

4. Paribuda işlemlerin geçici olarak durdurulmuştur diyor ne yapmalıyım sayın ikisekiz

5.  Alıntı Originally Posted by ikisekiz Yazıyı Oku
    ben paribudan binance ye geçtim ordan altcoinleri alıyorum binance den açabilirsin ama türkçesi yok bilgin olsun
    Paribuda işlemlerin kısa süreli durdurulmuştur diyor ne yapmalıyım sayın ikinsekiz

6.  Alıntı Originally Posted by Gakkolaz Yazıyı Oku
    Paribuda işlemlerin kısa süreli durdurulmuştur diyor ne yapmalıyım sayın ikinsekiz

şu an ben girdim ama işlem yapmadım biraz sonra tekrar deneyebilirsiniz sanırım ama paribudan exchange sitelerine bit atarken sağlam komisyon kesiyor binde 5,6 civarı

7.  Alıntı Originally Posted by ikisekiz Yazıyı Oku
    şu an ben girdim ama işlem yapmadım biraz sonra tekrar deneyebilirsiniz sanırım ama paribudan exchange sitelerine bit atarken sağlam komisyon kesiyor binde 5,6 civarı
    Yok benim dünden beri durdurdu bitcoin bilerek aldım sattım ondan sonra durdurdu kimlik doğrulama da ad soyad kimliklte olduğu gibi Türkçe karakter kullanın diyor aynisi ni yazıyorum ama nafile

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by ikisekiz Yazıyı Oku
    Yüksek komisyon sebebi şu (Dediklerine göre)
    1-Herkes coinin hızlı gelmesini bekliyor. Bu yüzden madencilere extra fee veriliyor.
    2-Her bitcoini bunlara gönderdikçe site sahipleri COLD WALLET a pay ayırıyorlar yani COLD WALLET a da gönderirken gözle görülmeyen (yani sizden kesilmeyen ama esasında yüksek fee ile kesilen) giderleri var.

Unutmadan nicehash in COLD WALLET patlatıldı sebebi private keylerinin çalınması. Yani paramız sitede cold wallet da diyerek yan gel yatmayın.

EXCHANGE lere güven olmaz. Olmaz olmaz olmaz. İşlemi yapın çıkın.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 119/1049 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •