Sayfa 120/1002 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 953 - 960 arası.

Konu: Viop-XXXI

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    38
    Mesajı düzelteyim derken sildim. Neyse, belliki reisin müjdesi filan yok. Chp ye giydirmeye devam ediyor. Yalnız o 90ların başındaki çöp dağlarını, su kesintilerini Chp inşallah unutmamıştır. Reisi Türk siyasetinde başrole taşıyan olaylar silsilesinin belkide başlangıcıydı su kesintileri, çöp dağları. Chp şunu anlamalı en düşük belediye işçisi maaşını 5890 tl yaptık goygoyuyla bu işler olmaz.

2. piyasalar kapandıktan sonra olacakmış konuşma galiba.
    Cumhurbaşkanı Erdoğan programına göre bugün saat 14.00 da online bağlantı ile il kongrelerine katılacak. Erdoğan'ın yapacağı ulusa sesleniş konuşmasının kesin saati açıklanmadı. Konuşmanın saat 20.00 gibi başlayacağı belirtiliyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abi sen burda yazılan tüyoları görmüyon heralde
    rallici baskanımuz Ayhan abi üç gün önce geldi jantsa dedi, diyiş o diyiş patladı gitti
    Yan tezgahta dereotu satarım.Umarım boş yer vardır.

4.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bence siz müjde olayını yannış anladınız, gereksiz bir beklenti içine girdiniz...

Çarşamba günkü ulusa seslenişimi mutlaka izleyin dedi adam...

Ulusa seslenişler genelde akşam oluyor, her ne zıkkımsa muhtemelen akşam söyleyecek...
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    benim hatırladığım ulusa seslenişi izleyin demişti...o iş akşamları oluyor diye hatırlıyorum...halkımıza müjdelerimizi takdim edeceğim falan filandı yanlış hatırlamıyorsam...sanki bu değil asıl konuşma...

yanılıyor muyum acaba?

.........

5. Haddini bileceksin. Bilmezsen...

Bir saatimi yedi bitirdi.

6. Bence mantıklı..ergenler bitcoin diye oluyor..mhp destek verirse ülkücü gençlik te destekler milliyetçi coin diye alan alana olur.. malûm kesim bir 1 tane alsa 10 dolar desen.. düşün parayı...[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
     Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    aklıma TRCOIN diye koin çıkarma işi geldi 10 milyar adet üret, iyi bir güzelleme yap, 15-20 dolardan dünyaya sal gitsin, dünya para gelir oradan, ülkeye destek olur işte ne güzel çok mu uçuk bir durum oldu acaba?
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

reis Ab ye saydırıyor.....Kıbrıs ile ilgili ....söylediklerin de haklı da.....

8. Reis yunanistan başbakanına haddini bileceksin dedi.

Sayfa 120/1002 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •