TEB dışında tahtayı ayakta tutabilecek yeni birileri olmayınca tabanı gördü. TEB tamamen tahtadan çıkmaya karar verirse bu seviyeler uzun süre hayal olur. Sonuçta kalemciden uzak durmak lazım derim.
TEB dışında tahtayı ayakta tutabilecek yeni birileri olmayınca tabanı gördü. TEB tamamen tahtadan çıkmaya karar verirse bu seviyeler uzun süre hayal olur. Sonuçta kalemciden uzak durmak lazım derim.
Yeni Ceo ile düzelme yoluna girmiş gibi görünen mali yapı yeniden eski haline hatta daha da kötü bir hale döndü. 2025/1.Çeyrekte enflasyonist ortamda %70 ciro düşüklüğü yaşayan bir firmanın ayakta durması çok ama çok zor. Kalemci Anadolu Grubu'nun kamburu olacak gibi görünüyor.
Kasa tam takır, gırtlağa kadar borç var ama yine de 150 milyon TL temettü ödeme kararı aldılar. Bence bu şirketi gözden çıkarmışlar.
Ne oldu bu elektrik dünyasına girişler?
Talep çok düşük olması belki ötelemeye neden olmuş olabilir lakin,
Marvel Disney okul cantası setlerinin iş yapmaması gibi bir şey olamaz.
Satış pazarlama müdürleri iş geliştirme bölümlerinin taze kana ihtiyaçı var gibi duruyor.
Marifet iltifata tabi müşterisiz mal zayi..
İşini bilen yeni satış pazarlama ve iş geliştirme yöneticilerinin transferi elzem.
Amerika pazarı için şimdilerde neler yapılıyor? Bilmiyorum ama inşallah ikinci yarıda skor değişir, yoksa bu genel müdürü de değiştirmek lazım gibi geliyor bana.
Atılımların bir çoğunun temelini eski müdüre hanım atmıştı, bence geri gelebilir.!
Bol kazançlar dilerim.!
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
ölü dirilmez.....
Hey gidi "kasasında para yokken temettü dağıtan kalemci" hey. Ne hallere düştün. TEB ve Yapı Kredi kalemi kırmaya yemin etmiş gibiler. Yüksek maliyetle içeride kalan yoktur umarım.
yapıkredi tam 1 ayda lotunu1,470m lot artırmıs aksıne başı çeken teb yatırımdı-2,460m lot satmıs geri kalan1mlotta paylaşılmış.36 38 denemnesi yakın zanmanda ama busefer 4 üncü olacak 42tl yi geçip 50 yi aşması lazım...biraz değil çok oyalandı artık 28 altına gelirse gelmez kanımca toplaya bilğin kadar topla ne kadar geri gelirse ok o kadar uzağa gidecek....
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
tepki yarın vermeni bekliyorum senin gerildiğin yerler bu fiyatları sevmessin biliyorum bugun daha sayende lotumu arttırdım teşekkur ederin tahtacı ben sıkılmam sıkılanları dökülenleri zaten topladın eh birazda ben topladım ama sen çok fazla topladın yarın tepkini ver bakalım yoksa bozusuruz
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yer İmleri