Sayfa 1205/1252 İlkİlk ... 205705110511551195120312041205120612071215 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 9,633 - 9,640 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Onumuzdeki hafta sayet saglam balyoz etkisi yapacak bir faiz artisi gelirse benim asil ilgilendigim diger konu her 4 ayda bir faiz odemeli %10 stopajli devlet tahvilleridir...suanda gizli cevherler..orta ve uzun vadede guzel getirileri var...ayrica gelen kupon odemeleride artisi...dilersen satabiliyorsunda...yani illa vadeyi beklemeye gerek yok...tabi devlet tahvillerinin faizininde dahada artmasi koşuluyla bu soyledilerim...yoksa anlami fazla olmaz..

Chucky68 hoşgeldin.ozlettin . piyasayi yakından takip etmek lazım.buradan bilgi alıyoruz.tlde kalmak avantaj li olacak.niye faiz vermek zorunda MB.
    Devlet tahvilleri daha tavan yapmadi.belki 2001 gibi yüksek faizli tahvil çıkabilir.beklemek lazım

Alıntı Originally Posted by ersunan82 Yazıyı Oku
    13 eylül'de olası bir faiz arttırımı olursa bunun yansıması ne kadar sürer acaba, mesela benim 14 eylül'de vadelinin günü doluyor o gün hemen yansımaz herhalde bir süre daha beklemek mi gerekir.?
    Merkezin faiz artisi gelirse ve piyasa ikna olursa ertesi gunden itibaren bankalar yarisa baslar..

4. bankalar mevduat faizi artışında ısrarlı olurlar mı? DIBS'lerde işlemler oldukça sığ. kredilerde ciddi gerileme var.
    yani, topladığı mevduatı kredi vermeyerek, sığ DIBS'ten sağlıklı olmayan fiyatlarla kağıt almayarak ne yapacak?

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Chucky68 hoşgeldin.ozlettin . piyasayi yakından takip etmek lazım.buradan bilgi alıyoruz.tlde kalmak avantaj li olacak.niye faiz vermek zorunda MB.
    Devlet tahvilleri daha tavan yapmadi.belki 2001 gibi yüksek faizli tahvil çıkabilir.beklemek lazım
    Yoldaş sagolasin...merkez neden faiz vermek zorunda diye sormussun??...kur seviyesi 7 tl ye dayanmisken vede bunun geciskenligini henuz tam olarak enflasyonda gormemisken ithalat ve ihracat kura endeksliyken bircok kurumsal isletmeler ve ticarethaneler ayakta zor dururken varsin merkez faiz arttirmasinda gorelim bakalim....merkezin suana kadar aldigi tum onlemler hastayi serumla yatakta tutma cabasidir... asil ilaç faiz serumu gelmedigi taktirde hasta karacaahmet yolcusudur. .fazla dayanmaz..

Chucky..........................yeşil

Alıntı Originally Posted by Stajyer Yazıyı Oku
    İcbc hoşgeldini 22.50 yapmış
    ICBC dövizde bir artırıyor, bir azaltıyor. Avro aynı, dolar 5,5% ve yen 7% olmuş.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

Pardon yanlışlıkla "niye" yazmıştım.mb kesin artış yapacak.5veta 6 puanda olabilir artış.

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Üstad, NKolay bono'dan bahsediyorsunuz diye düşünüyorum
    Stopaj değişikliğinden sonra hesap değişti
    Bono'da stopaj %10, mevduatta %5 oldu
    Ondan bahsediyorum
    Yeni stopaj degisikligine gore aktif halen stopajini %10 da sabit tutuyor...bu durumda haklisin..... buna ragmen azda olsa piyasada en yuksek gene bunlar veriyor....onlarda bunun farkinda....yanliz oranlarinda bir duzeltmeye gitmezlerse cok musteri mevduat bankalarina gider....sonucta paranin dini imani vefasi duygusalligi olmaz..gider x bankasiyla nikah kiyar...

Sayfa 1205/1252 İlkİlk ... 205705110511551195120312041205120612071215 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •