Sayfa 121/1009 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 961 - 968 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    abi adam abd yi motorola yı bile tokatlamadı mı? o yüzden her şeye hakim. adam havuzun altına kontor gömmüş yaw cin gibi.
    Kizilay yolsuzlugu bence bu motorola olayindan daha buyuk.

Milletin para ve mal bagisini olasi afetler icin topla, sonra bu bagisla urettigin mali, yine millete sat.

Ustelik kesilen faturalardan vergi al.

Cadir, konserve, ikinci el giyim esyalari.

Bence bu akil seytanda yoktur.

Arada da SMS yolla, Van'da deprem oldu, atesle 10 kagit gibi.

2. Başkanımız Ali Y. Koç Gündeme Dair Açıklamalarda Bulunuyor / CANLI
    https://www.youtube.com/watch?v=MGKm7sWinws

Tribün tezahüratı ile ilgili konuşuyor.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Akar la gül eski arkadaş,sohbet için de gitmiş olabilir akar,öyle çok da derin şeetmemek lazım o helikopter ziyaretini))))))))Gül doğru aday mıydı ,benim aklıma göre asla.Reise karşı vazoya oy veririm gül e vermem

5. dün yazdım benim adayım junior coach hem london da okumuş hem zengin hemde yeşil gözlü

6. Yine de çok bilmiş gibi konuşmak istemem , normal koşullarda K.K yi düşünmem bile ama bugün farklı tabii aslında iyi de oldu tek aday olsa millet belki cart curt edecek veya iktidar tek kişi ile rahat savaşacak bu duurmda kazanan ata oynayacaz 2. Turda yani belki daha iyi oldu .

Gül maalesef o gün için doğru adaymis istemesmde kabul ettim zira siyasetten anlamam ve dahi hiç sevmem.

7. şu müessif deprem felaketiyle seçim öncesinde reis biraz sarsılır gibi olmuştu ama çapsız muhalefet yine imdadına yetişti vesselam..

en başta şu altılı masa yaklaşımı tamamen yanlış bir projeydi ki arkasında dış güç sufleleri olduğunu da artık sokaktaki adam bile biliyor, malum Joe Biden ve dostlar tiyatrosu skecini hatırlayınız..

yüzde 1 oyu olmayan dört partiyle iyi partinin söz hakkı aynı olmamalı; olursa zaten bu demokrasi olmaz..

öte yandan akşener ablamız da kılıçdaroğlu gibi sabıkalı bir başka siyasi figür. doksanlı yıllarda tansu çiller'in iç işleri bakanıydı. yani devlet bahçeli ile birlikte mevcut tabloda en derin iki siyasi figürden birisi...

bence Türkiye'nin ihtiyacı artık bu mevcut siyasi aktörlerin komple tasfiyesi ile birlikte yepyeni ve temiz bir sayfa açmaktır. mesela, yunanistan'ın bir zamanlar çipras ile yaptığı gibi..gerçi çıpras bunun bedelini siyasi olarak ödedi ve bir daha seçilemedi ayrı konu...

öte yandan ince, özdağ, ya da cem uzan gibi figürlerin ise zaten şansları yok, sadece fantastik isimler ..

dolayısıyla, İmamoğlu üzerinde bir anlaşma olursa hani belki bir ihtimal diyordum..ama kılıçdaroğlu buna izin vermez bu saatten sonra.. geçmiş olsun cümleten...
    ytd..

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Emperyalizm kiliclaroglunu istemez.kullanabilecegi birini ister.
    Ben ne dedim dun.aynen oyun oynaniyor.

Sayfa 121/1009 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •