Geçen gün dedim sana, pazarda ucuzluk varken alıcağıdın, almadın. yabcak bişii yok malesef hergün pazar olmuyor
Bazan sabah pazarı bazan akşam pazarı olunca değerlendirdin değerlendirdin değerlendiremedin gitti gül gibi fırsat
Üzülme
Borsada fırsatlar hiç bitmiyor, her gün para dağıtıyorlar burda
Hamdım Piştim Yandım
Bu işe TOFAS da girer muhtemelen. Fabrikadan ikinci el deyince ikinci el fiyatları yükselebilir. Görüntü ÖTV uzun süre düşmeyecek, ikinci el yenilenmiş arçlara ekstra vergi olmaz diye tahmin ediyorum.
>>>>>
https://www.gazeteduvar.com.tr/fabri...galeri-1586154
Renault, Fransa ve İspanya’da ‘Refactory’ ismiyle hizmet veren fabrika çıkışlı ikinci el araç satışı modelini Türkiye’ye getiriyor. Buna göre ikinci el araç dönemi 2023'te başlayacak.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Şu ödünç pay piyasasını biri bana anlatabilir mi.
Mesela elimde hisse var ve ben onu kiraya vermek istiyorum, kiracıyı nerden bulurum, sözleşmeyi kimle yapacam, istediğim zaman kiracı bulabilirmiyim, en az ve en fazla kaç lot kiralanabilir
gibi sorular var aklımda
Hamdım Piştim Yandım
Bana diyor Bozkurt abi .... Evet abi ben buralardan yeni maliyet yapamiyorum maalesef 10 gun once verdim hisselerii kaldim oyle.. Kismet.. Sattiktan sonra ucuzluk istedigim gibi hic olmadi ama olacak tahminim. Olmazsada olmasin gunici al sat takiiyorum oyle.
Yer İmleri