para girişinde birinci sırada 5 mly para girişi var ilginç ne olur şimdi?
kaybetmek kolay kazanmak zordur.
6.83 maliyetim var, sizin kadar da tecrübeli değilim. Sizce zararın neresinden dönersem kar dır deyip açılışta satayım mı? Yoksa bekleyim mi dersiniz.
Mesela ekgyo da kolu kesemedim güvendim bazı göstergelere haberlere v.b. her ne ise şimdi bacaklarda gitti bende ekgyo da mağdurum maalesef. Gidin inceleyin ağlama duvarı oldu garibim forum...
Arkadaşlar al/sat tavsiyesi hiç kimseden istemeyin kanunen yasak.
1. İhtiyacın olan bir parayla asla borsada dolaşma,
2. her aldığın hisseye hedef bir kar marjı belirle ve mutlaka kar cebe yakışır kuralını uygula fazla hırslanma,
3. her aldığın hisseye hedef bir stop belirle ben genelde bunu %-1.5-2.5 arası belirliyorum, ve bu hedef aşıldığında da kolu kes yoksa bacaklarda gider.
Ve şunuda ilave etmek isterim bakınız bu tahtaya benzer bir örnek en yakın zamanda halka arz edilen bu derinlikteki bir diğer tahta olan EKGYO 2 ARALIK 2010 1,58 fiyat ile açılış ilk bir kaç gün içinde 1,78 zirevsi mütakiben 1,60 çekilmesi ve yaklaşık 1-1,5 aysonrası hızlı bir atak ile 2,43 dha sonra 2,60 zirveleri bu hisseyi aldım zarar ettim diye hemen psikolojinizi yıprtıp taban olur u paramın yarısı burda erir mi diye düşünüyorsanız bu işten vazgeçin paramız sağlığımzı bozmasın arkadaşlar risk her yerde var bunu unutmayın EKGYO halka arz oldukatan sonra türkiyede allah korusun bir deprem olsaydı ne oalacaktı?her şey alt üst olacaktı alırken lütfen kaybetmeyi göze alarak alın
umarım bu şirketin arzından sonra tüm sabancı ailesi tahtanın takipçisi olarak hisseyi güzel haberler ile besler zira bu istikrarsızlık ile sabacı ailesini güzel günler beklemiyor
Çoğu yerli korkudan sattı arzdan alanlar bugün, yarin hisse tavan olursa şaşırmam.ytd.
Yer İmleri