Sayfa 123/1001 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 977 - 984 arası.

Konu: Viop - XXIV

1. Bunalttı, otobüse shortcu topluyor verecek ara gazını ver elini önce 1250 sonra 1270. Tabi nasip. Hala maliyet 1206; tek işlem yok izlemedeyiz.

Günlük bollunger etrafında 2 3 gün daha oyalayıp bandi daralttiktan sonra yöne karar verecek ve trend tutturmak bence, bu asagi da olabilir yukari da ne tarafa hacimli giderse peşine takılırız...
     Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    1235 civarı üstü durabildiği ve dışarılar bozmadığı sürece bile palagiller de tee 1270 mıknatısı ister,

zero-sum hesabı daha yükseklerden short giyme piyasa koşulu oluşur en azından..

Daha yeni 1199,xx yakıp taze 124x olduğu gibi aynen..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Cool

Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Son Dakika , HÜRRİYET

Son dakika haberi: Bilim insanlarından korkutan uyarı! Rusya ve Çin'in koronavirüs aşılarında büyük TEHLİKE.

Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altında tutmaya devam ediyor. Covid-19 vaka ve ölüm sayıları artmaya devam ederken yaklaşan kış ayları salgında ikinci dalga endişelerini artırıyor. Dünyanın gözü kulağı virüsü yenebilecek bir aşı haberinde. Rusya ve Çin koronavirüs aşısı geliştirdiklerini iddia etmiş, dünya ise bu gelişmeyi temkinli karşılaşmıştı. Bilim insanları bu iki koronavirüs aşısıyla ilgili korkutan açıklamalar yaptılar.

https://www.hurriyet.com.tr/amp/gale...degil-41600601

Ben aşı bulunsa bile olmam , geçenlerde internette fenomen olan biri şöyle demişti ''Kendini asansörden indirmek isteyen birine ben inmem istersen sen in demiş ...…....kendine güvenmiyorsan insan içine çıkmayacaksın demişti '' .Aynen ben de katılıyorum kendime güveniyorum aşı bulunsa bile olmayacağım.Bunu yazarken kimseyi etkilemek için de yazmıyorum , herkes kendi hayatından sorumlu kendine güvenmiyorsan kalp şeker tansiyon hastalığın varsa aşı olsan iyi olur.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Dunya geneli yapılan Gallup anketinde yuzde 75 ası olurum sonucu var.Ası ya da asılar tam onay aldıktan sonra bu sonuc degisebilir.Zaten suru bagısıklıgı icin bu oran da yeterli

4. Doları buralardan alan ky falan olamaz zaten hepimiz alsak 1 kuruş bile yukseltemeyiz. Yani bu işin arkasında fx de açılan short hesapları batirma olabilir.Londra yada abd her neyse bir yerlerden yönetilen bir durum var gibi..Bakalım sert bir çıkış olacak gibi ama ne zaman..ytd

5. Fitch, Türkiye Varlık Fonu'nun görünümünü negatife çevirdi

Fitch Ratings, Türkiye'nin ülke kredi notunun görünümünü durağandan negatife
    indirmesinin ardından Türkiye Varlık Fonu'nun görünümünü negatife çevirdi .

iyi halt etmişssiniz adamların işi gücü yok Türkiye ile iştigaller...………. Fakat arkadaşlar bence kişisel görüşüm bunlar hakkımız da kötü seneryolar yazıyorsa işler yolunda demektir.ne zaman bize gaz veirlerse korkun...……...Daha yeni haber oldu abd Türkiye ye gaz verdi …. akdenizdeki harketlilik konusunda Osmanlıdan sonra ilk defa böyle büyük operasyon yapıyorlar felan.Aynen gaz Türkiyeyi çatışmaya sokmak zayıflatmak aynı akşamda güney kıbrısa silah ambargosunu felan kaldırdı kaldıracak yani bunlar kötü şeyler yazar çizerlerse işler yolunda demek , gaz verirlerse tuzak demek.Ben naçizane böyle düşünüyorum.Yanılıyor da olabilirim bilmiyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Fitch, Türkiye Varlık Fonu'nun görünümünü negatife çevirdi

Fitch Ratings, Türkiye'nin ülke kredi notunun görünümünü durağandan negatife
    indirmesinin ardından Türkiye Varlık Fonu'nun görünümünü negatife çevirdi .

iyi halt etmişssiniz adamların işi gücü yok Türkiye ile iştigaller...â�¦â�¦â�¦. Fakat arkadaşlar bence kişisel görüşüm bunlar hakkımız da kötü seneryolar yazıyorsa işler yolunda demektir.ne zaman bize gaz veirlerse korkun...â�¦â�¦...Daha yeni haber oldu abd Türkiye ye gaz verdi â�¦. akdenizdeki harketlilik konusunda Osmanlıdan sonra ilk defa böyle büyük operasyon yapıyorlar felan.Aynen gaz Türkiyeyi çatışmaya sokmak zayıflatmak aynı akşamda güney kıbrısa silah ambargosunu felan kaldırdı kaldıracak yani bunlar kötü şeyler yazar çizerlerse işler yolunda demek , gaz verirlerse tuzak demek.Ben naçizane böyle düşünüyorum.Yanılıyor da olabilirim bilmiyorum.
    1 tane olumlu habere hasret kaldığımız böyle başka bir dönem hatırlamıyorum

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Finansal kesim dışındaki firmaların net döviz pozisyon açığı Haziran sonunda, önceki aya göre 2.1 milyar dolar azaldı

Merkez Bankası, 2020 yılı Haziran ayı "Finansal Kesim Dışındaki Firmaların Döviz Varlık ve Yükümlülükleri" verilerini yayınladı.

TCMB'nin konuya ilişkin değerlendirmesi şöyle:

Haziran 2020 dönemine ait Finansal Kesim Dışındaki Firmaların Döviz Varlık ve Yükümlülükleri Tablosu
    değerlendirildiğinde; Mayıs 2020 verilerine göre varlıklar 1.183 milyon ABD doları artarken, yükümlülükler
    922 milyon ABD doları azalmıştır. Net Döviz Pozisyonu Açığı ise 162.933 milyon ABD doları olarak
    gerçekleşmiş ve Mayıs 2020 dönemine göre 2.105 milyon ABD doları azalmıştır.

Haziran 2020 dönemi varlık dağılımı incelendiğinde; bir önceki aya göre yurt dışına doğrudan sermaye
    yatırımları, ihracat alacakları ve yurt içi bankalardaki mevduat sırasıyla 184 milyon ABD doları, 258 milyon
    ABD doları ve 361 milyon ABD doları artmış ve sonuç olarak varlıklar 1.183 milyon ABD doları artmıştır.
    ( Yükümlülük dağılımında ise; bir önceki aya göre yurt içinden sağlanan nakdi krediler 1.984
    milyon ABD doları azalırken, yurt dışından sağlanan nakdi krediler ve ithalat borçları sırasıyla 601 milyon
    ABD doları ve 461 milyon ABD doları artmış ve bunlara bağlı olarak yükümlülükler 922 milyon ABD doları
    azalmıştır.

8. gerçekten leşşş hacimde ilk üçe bak bu borsadan hayır bekliyorsunuz...

3 batık şirket spor kulubu olmasalar gözaltı pazarıu vardı eskiden oraya gitmesi gereken şirketler hacimde bistin en iyi şirketleri..

Sayfa 123/1001 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •