Sayfa 123/1000 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 977 - 984 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Tamamen komplo teorisi benimki. Simdi yarindan itibaren alanlar 15.00 fiyattan veremeyecek t+2 den dolayi. Eger ki fiyat cok asagiya duserse bu seferde elinde tutanlar 15.00 den cagriya katilalim diye dusunmez mi ?

Bbva boyle bir operasyona girismis olabilir bir taseron tutup. Bu cagri suresi zarfinda bir yandan da anlastigi taserona mal toplatmistir. Yarindan itibaren alanlar 15.00 den veremeyecegi icin seans sonuna dogru tabana kadar mali verseler mevcut pay sahipleri formu doldurup tipis tipis mallari 15.00 den Bbva ya gonderir.

Dedigim gibi komplo teorisi, eger cok mantiksizsa cekinmeden soyleyebilirsiniz
    Meraktan soruyirum kalan yatirimcinin neden kısa vadeci olduğunu dusunuyorsunuz? Bugüne kadar satmayanin kafasında bu fiyat düşük buradan satmam dusuncesi varsa neden fiyat düşünce panikleyip 15 den virman yapsin

2.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Meraktan soruyirum kalan yatirimcinin neden kısa vadeci olduğunu dusunuyorsunuz? Bugüne kadar satmayanin kafasında bu fiyat düşük buradan satmam dusuncesi varsa neden fiyat düşünce panikleyip 15 den virman yapsin
    Mutlaka tutacak olan bireysel yatirimci vardir ama dusunun buyuk bir fonu yonetiyorsunuz. Malin fiyati 14.50 , sizin 15 den satma hakkiniz var ama satmadiniz. Fiyat sonrasinda da toparlamazsa sayet sizi o koltukta oturtmazlar.

Bu 2 gun cok Alicengizli gececek gibi…

3. Teb yatirimla calisan var mi su anda peki,eskiden bir donem calistim,bazen sorunluydu panik zamanlarda sacmaliyordu simdi nasildir bilmem,matriks web uygulamasi var sanirim..

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Muhtemelen prostat kesik kesik fışkırtıyor son zamanlarda
    Yada Duşakabine giren az, akşam fışkırttığına değmiyordur sabahı bekle başganım
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Mutlaka tutacak olan bireysel yatirimci vardir ama dusunun buyuk bir fonu yonetiyorsunuz. Malin fiyati 14.50 , sizin 15 den satma hakkiniz var ama satmadiniz. Fiyat sonrasinda da toparlamazsa sayet sizi o koltukta oturtmazlar.

Bu 2 gun cok Alicengizli gececek gibi…
    Tam da konu bu büyük Fon zaten büyük montanli almıştır muhtemel. Ve öyle günlük hareketle etkilenmez ki. Kararları orta uzun vade alırlar.

Düşer çıkar birşey demem olsa olsa dökme işi ky yapmaya çalışırlar da onlarda da bugüne kadar bekleyen kağıt kürek işine son dk pek girmez gibi bence

6. BBHT'de Abdurrahman Yıldırım bu yıl seçim olur dedi, Fatih Özatay da olacak ise bu yıl olabilir dedi.

Ramazan ayı geçti siyaset hareketlendi bence.

TEB olabilecek dalgalanmaya hazırlık olarak aşağıya çekmiş olabilir piyasayı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Gece seansı pala ortada yok.
    2800 olmalıydık

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. beyler bisey sorucam..viop takip.ederken hangi grafik takip etmek daha elzem..neden soruyorum; vadeli grafikte malum vade gecisinde heyvani gep yapti,haziran vade bakinca o gep yok..haziran vade kendi grafiginde sanki daha bir cuk oturuyor son donem trendleri..kafam.karisti..

Sayfa 123/1000 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •