Mutlaka tutacak olan bireysel yatirimci vardir ama dusunun buyuk bir fonu yonetiyorsunuz. Malin fiyati 14.50 , sizin 15 den satma hakkiniz var ama satmadiniz. Fiyat sonrasinda da toparlamazsa sayet sizi o koltukta oturtmazlar.
Bu 2 gun cok Alicengizli gececek gibi…
Teb yatirimla calisan var mi su anda peki,eskiden bir donem calistim,bazen sorunluydu panik zamanlarda sacmaliyordu simdi nasildir bilmem,matriks web uygulamasi var sanirim..
Tam da konu bu büyük Fon zaten büyük montanli almıştır muhtemel. Ve öyle günlük hareketle etkilenmez ki. Kararları orta uzun vade alırlar.
Düşer çıkar birşey demem olsa olsa dökme işi ky yapmaya çalışırlar da onlarda da bugüne kadar bekleyen kağıt kürek işine son dk pek girmez gibi bence
BBHT'de Abdurrahman Yıldırım bu yıl seçim olur dedi, Fatih Özatay da olacak ise bu yıl olabilir dedi.
Ramazan ayı geçti siyaset hareketlendi bence.
TEB olabilecek dalgalanmaya hazırlık olarak aşağıya çekmiş olabilir piyasayı.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Gece seansı pala ortada yok.
2800 olmalıydık
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
beyler bisey sorucam..viop takip.ederken hangi grafik takip etmek daha elzem..neden soruyorum; vadeli grafikte malum vade gecisinde heyvani gep yapti,haziran vade bakinca o gep yok..haziran vade kendi grafiginde sanki daha bir cuk oturuyor son donem trendleri..kafam.karisti..
Yer İmleri