Sayfa 123/582 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 977 - 984 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. Ermenistan olayı, ermenistanın tek başına yapacağı bir şey değil demiştik, arkasında kim var?

Geçen ay Tayvan’ı ziyaret ederek ABD ve Çin arasında büyük krize yol açan ABD Temsilciler Meclis Başkanı Nancy Pelosi, tam da Azerbaycan-Ermenistan sınırının ısındığı bir dönemde yeni bir tartışmalı geziye hazırlanıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    Fedoramca eyt çıkarsa borsada işlem yapmak robot alacağım artık alınıyormu yoksa kiralanıyor mu bilmiyorum tazminatın yüzde 10 nu teslim edeceğim robota bakalım ne kazandıracak
    hayırlı olsun mantıklı? Al sat uğraşsam, indikatörlere robotlara yüklenirdim hele bi eyt yi görelim de...

3.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Emlak için 1 ay reklam yapılan açıklama 240 ay vade ile lansman yapılıyor, 240 ay vade 20 yıl demek. 2 yıl sonra teslimler başlayacak. Yakını ilgilendiren hiç bir gelişme yok içinde.
    Hazine garantisi yok, 2 yıl önce yılda 100 bin konut olayının sonuçlarına bakılırsa benzeri olacaktır... Biri hatta Toki'ye twitterda yazmış bizim 2 yıl önceki konutlar ne oldu diye, konutlarınız %2 yapım aşamasında devam etmektedir yanıtı almış Kaldı ki ödemeler memur zamlarına endeksli, sabit bir ödeme sistemi falan da yok...

Ama adam başı 500 tl den şimdi para üretiyorlar...

4.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Hazine garantisi yok, 2 yıl önce yılda 100 bin konut olayının sonuçlarına bakılırsa benzeri olacaktır... Biri hatta Toki'ye twitterda yazmış bizim 2 yıl önceki konutlar ne oldu diye, konutlarınız %2 yapım aşamasında devam etmektedir yanıtı almış Kaldı ki ödemeler memur zamlarına endeksli, sabit bir ödeme sistemi falan da yok...

Ama adam başı 500 tl den şimdi para üretiyorlar...
    Bu kadar inşaatçıyı kim finanse edecek?
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by rollercoaster33 Yazıyı Oku
    bankalarda çok fena canını yaktılar insanların
    evet...babamda da vardı isctr uyarmaya calıştım ama... Piyasa acımasız! Onlar kurt bizler kuzuyuz..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
    Nasılsa baskiliyorlar..m[emoji2]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Nasılsa baskiliyorlar..m[emoji2]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bankalar tavana giderse belki bizi de 3-5 kademe alırlar. Ama bankalar tavana gidecek gibi duruyor.

8. Benim diğer temettü hissem ege seramikte ereğliyi geçti valla
    büyüme hissem hektaş da geçti

35 tl kaçınılmaz oldu ereğli için
    ısdmr içinde 30 tl kaçınılmaz oldu
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 123/582 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz