Sayfa 124/992 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 985 - 992 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Ekonomist dergisinin bu haftaki sayısının 28.sayfasında prof acemoğlunun söyleşisi vardı acemoğlu söyleşide faiz artırma korkusu olduğu için farklı politikalar izliyorlar ve sonra faizleri daha çok artırmak zorunda kalıyorlar hatalar hataları getiriyor şeklinde olayı açıklamış
    Bizde forumda yıllardır aynı şeyi söyledik stopaj indiriminde devam edilseydi reel faiz vermeme sevdasından vazgeçilseydi şimdi tavsiye ile faiz artırma gibi tali yollara sapılmazdı

Enpara ve e turuncu da tepki verir yakinda... nkolay da geride kaldı ondan da bekliyoruz...

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Ekonomist dergisinin bu haftaki sayısının 28.sayfasında prof acemoğlunun söyleşisi vardı acemoğlu söyleşide faiz artırma korkusu olduğu için farklı politikalar izliyorlar ve sonra faizleri daha çok artırmak zorunda kalıyorlar hatalar hataları getiriyor şeklinde olayı açıklamış
    Bizde forumda yıllardır aynı şeyi söyledik stopaj indiriminde devam edilseydi reel faiz vermeme sevdasından vazgeçilseydi şimdi tavsiye ile faiz artırma gibi tali yollara sapılmazdı
    Enflasyon %12'lerde iken %15 faizi 1-1.5 verseydi faiz şu anda tekrar %12'lerde idi. Biz de bunu desteklerdik.
    Ancak kendi yaptıkları hamle ile faizin uzun vadede daha da yükselmesine ve belki de en kötü olanı daha uzun süre yüksek kalmasına neden oldular.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Forumdaşlar sabah saat 11:30 gibi cepteteb'den bir yakınımın mevduatını bağlamıştım 150k %20.25 ile. Şimdi girip baktım ceptetep %21.50 yapmış. Mevduatı iptal edip yenisini açtım oranı %21.50 olarak güncelledi.

Herkes dijital bankacılık hesaplarına bu aralar bir göz atsın.
    Ykb değişim yok. benim dönüşüm 3 gün sonra bakalım oranı güncelleyecekmi ykb.

5. Keşke İstanbul seçimleri yenilense, 5-6 puan fark yer akp.

6.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Ykb değişim yok. benim dönüşüm 3 gün sonra bakalım oranı güncelleyecekmi ykb.
    Bazı bankalar mudilerini 1 ay daha düşük faiz ile ikna etmeye çalışabilirler. Mudiler ne kadar ikna olurlarsa faizleri o kadar geç güncellenebilir. O nedenle bu dönemde banka bazında biraz daha dikkatli olmakta fayda var.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by Taylor Yazıyı Oku
    Keşke İstanbul seçimleri yenilense, 5-6 puan fark yer akp.
    Seçimi kazanmış adama mazbata vermeyenler seçim yenilendiğinde çok kişi oyunu kullanamaz veya kendileri istediği kadar oy kullanıp tıplu olarak sandığa atarlar mühürsüz zarf olayı gibi.

. tıpkı şanlıurfada başkanlık seçiminde olduğu gibi . adam masanın başında evet basıp basıp sandığa atıyordu birde video çekmişlerdi gülerek.

8.  Alıntı Originally Posted by Taylor Yazıyı Oku
    Keşke İstanbul seçimleri yenilense, 5-6 puan fark yer akp.
    Yok bence o iş öyle olmaz çünkü Minareyi çalan kılıfını hazırlar Şeçimi iptal etdiren güç bir sonraki seçimi şansa bırakmaz

Sayfa 124/992 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •