Sayfa 124/582 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon
Arama sonucu : 4655 madde; 985 - 992 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. FTSE endeksi nedir :

FTSE 100 endeksi, Londra Borsası'nın borsa endeksidir. Endeks, 1984 yılında kurulmuş olup[1] borsada işlem gören en yüksek piyasa değerine sahip 100 şirketi kapsamaktadır[1] ve Birleşik Krallık şirket yasası tarafından düzenlenen işletmeler için refah ölçüsü olarak görülmektedir. Endeks, Londra Menkul Kıymetler Borsası Grubu'nun bir alt şirketi olan FTSE Group tarafından düzenlenmektedir.[1]

Dolaşımdaki payı en düşük bu endekse 16 eylül sonrası geçecek şirket İSDEMİR. Henüz bir hareket görmesek de.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Benim diğer temettü hissem ege seramikte ereğliyi geçti valla
    büyüme hissem hektaş da geçti

35 tl kaçınılmaz oldu ereğli için
    ısdmr içinde 30 tl kaçınılmaz oldu
    Piyasa yapıcınin büyük baskısı var..kimseyi istemiyorlar...Sormak lazım kim satar bu fiyattan...halka açıklığı %5 şirketin ..ciddi bir fon girse tavan tavan gider...bir yıl mi beklicez,2 yılımi ? umurumda değil. Bu kağıt ilerde 10-12 TL temettü verir diye düşünüyorum..2024-2025 gibi...Kendini yirtsin..bekledikçe ilgi de artacak kağıda..Onların lotu daha fazla..hodri meydan.[emoji2]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Bankalar tavana giderse belki bizi de 3-5 kademe alırlar. Ama bankalar tavana gidecek gibi duruyor.
    Valla üstat her maasda ekliyorum..geçmişte ki yaptığım hatayı bir daha yapmam...1.68 civarı almıştim galiba...5 gibide satmıştım..
    Surda kaç sene oldu ki daha ..Paraya ihtiyacım yok..

Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. ereğli iş bank sisteminde sabah 27-29 gösteriyordu, şimdi 29-32 ye dönmüş, buda bir gelişmedir.

5.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Aşağıdakilerden hangisi 5 yıl sonra gerçekleşecektir.
    A) dolar 180 lira olacak
    B) altın 990 lira olacak
    C) btc 200 bin dolar olacak
    D) İSDEMİR 270 lira olacak

Cevap veriyorum D şıkkı, eminim, son kararım.

Neden D şıkkı, geçmiş 5 yılda daha kötü koşullarda bunu başardı.
    Peki ya eregl ?

SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by BuyukPatron Yazıyı Oku
    Peki ya eregl ?

SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Galvaniz ve soğuk sac rekabeti çok yüksek, bu anlamda kapasite artışları var, isdemir çoğunlukla siyah saca yatırım yapıyor. Galvaniz ve soğuk sac dışında boru profil ve hadde rekabeti ve yatırımı da yüksek, mesela boru profil 60-70 dolar katma değerli olmalı ama bazen sac ile aynı paraya satılıyor. İsdemirde kapasite ileriki yıllarda HRC üretimi anlamında artacak. Civar ülkelerde 1,10-1,20-1,30-1,35-1,50-1,60-1,70-1,75 ürünü kaliteli üreten sayısı az, isdemir üretiyor. İranda 1,8 mm altında üretim yok, teknoloji geride kaldı. Bu acıdan HRC elektik konusunda da ileriki yıllarda umut vaad ediyor. Bazen 1 dönem temettü o yılın gelirinde yatırımcıya %70-80 fark yaratıyor. İsdemirin 5 yılda 6 temettü verme ihtimalini de göz önünde bulundurmak lazım. İsdemirin bileşik getirisi ereğli talebi yüzünden daha canlı. Oyak önce ereğliye sahip cıkmayı öğrenmeli. Bu anlamda 2023 görmek lazım.

7. İSDEMİR 6-10 DOLAR OLUR DİYE BEN DE DÜŞÜNÜYORUM ABİ ..

ARSASI MÜSAİT BÜYÜYECEK İSDEMİR, teknolojik katma değerli ürünler geliştirilecek OYAK tarafından karbon siyahı üretilecek hamleler yapılacak .

8.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Piyasa yapıcınin büyük baskısı var..kimseyi istemiyorlar...Sormak lazım kim satar bu fiyattan...halka açıklığı %5 şirketin ..ciddi bir fon girse tavan tavan gider...bir yıl mi beklicez,2 yılımi ? umurumda değil. Bu kağıt ilerde 10-12 TL temettü verir diye düşünüyorum..2024-2025 gibi...Kendini yirtsin..bekledikçe ilgi de artacak kağıda..Onların lotu daha fazla..hodri meydan.[emoji2]

Çok mal kaptırdı karın ağrısı ondan durdukçada kaptırı ytd

kaptırdığı malı almak istese 50 tl ye kadar zor alır toplar ytd

Düşerken 7 milyon lot ile 1 tl basabiliyorsun

Çıkarken 1 milyon lot ile 1 tl çıkıyorsun

hisseler yutuluyor
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 124/582 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız