Sayfa 127/690 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Arkadaşlar özellikle de yeni girecek olan heveslenen arkadaşlar. Burada yazılan kaçacak, uçacak, ben girdin vole vurdum, şöyle kazandın böyle kazandım yazılarına lütfen aldırış etmeyin. Ayın 18/0772017 tarihinden önce bu sayfada kimler varmış kimler yokmuş şimdi kimler var kimler yok inceleyin. ESEM kumar hisesi. Bura da yazanların ne niyet ile yazdıklarını hiç kimse bilmiyor. Fakat böyle bir hissede şayet çok yazı yazılıyor ise ve uçacak kaçacak deniliyor ise mutlaka durup düşünün. Yaptığı hareketler sizce normal mi? Zaten hisse diyor ki ben sakatım. Bunu anlayamamak enayilik olur. Esem isterse 10 TL olsun dönüp bakmayın. Satıp çıkanlar üzülmesin hisse tavan oldu ah keşke satmasaydım diye. Bu hisse de hayır yok tamamen şer var. Paranızı aileniz ile çoluk çocuğunuz ile yiyin. İllaki borsa diyorsanız da İMKB 30 hisesi alın. Buradaki adamlar çakal işleri küçük yatırımcıyı söğüşlemek. Geçim kaynakları bu. Yani bizden çok akıllılar. Onlar ile dans etmeye gerek yok. Buradaki eski hisse sahibi üç beş kişi vardır. Bizler zaten parayı pula çevirdik o yüzden inse de çıksa da bizi çok etkilemiyor. Kendi adıma buradaki para benim için önemli olan parada değil o yüzden bu kadar rahat yazıyorum. Ama temelinde bu çakalların garibanların parasını söğüşlemesine de izin vermek istemiyorum. Yaşadığım tecrübeyi de sizlere aktarıyorum. Alın alır almayan almaz. ytd

Burda bana benim paylasimami söz ettiniz sayın venedik 5 yıldan sonra ilk defa paylaşım yapıyorum siz günde kaç paylaşım yapıyorsunuz siz spegin adami misiniz evet ben kimin ne oyun çevirdiğini biliyorum bu forumda

2. Derinlikten ESEMS ile EGCYH yi izliyorum da. Esems biraz korkuttu, son anda çok fazla satım oldu tavandan 156.000 lot alıcı bekliyordu. EGCYH de sadece biri 50.000 lot sattı 900.000 e yakın lot tavandan bekliyordu. Anlaşılan esems bu civarda 0,70 civarı alıcı satıcı yoğunluğu yakın. Egcyh de takibimde onun yolu uzun gibi. Esems de bir haber gelirse yolu uzun olacak umarım. Egcyh 0,20 den direkt 1 e giderse Esems de 0,23 ten başlattığı hareketi 2 ye doğru giderek sürdürürse en azından yeni eplas - yesil bunlar olabilir bi nebze olsun.

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

4. Bugün marbaş 429 bin alıp.. 300 bin satmış.. Derinlik öyle diyor..

5. Sn üstün1, ben sizin yazdıklarınıza istinaden yazmıyorum. Genel anlam da yazıyorum ve bu yazdıklarım yeni değil. 5 YILDIR YAZIYORUM. Sizi kastederek yazmadım. Üzerinize alınacak durum yok. Siz kazandıysanız sizin adınıza ancak sevinebilirim. Sizin şanslı biri olduğunuzu düşünürüm. İstisnalar kaideyi bozmuyor. Genel de bu hisse de çoğu insan zarar da olduğu için çok uçuk hayallere kapılıp üzülmesinler niyetim.

6.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Arkadaşlar özellikle de yeni girecek olan heveslenen arkadaşlar. Burada yazılan kaçacak, uçacak, ben girdin vole vurdum, şöyle kazandın böyle kazandım yazılarına lütfen aldırış etmeyin. Ayın 18/0772017 tarihinden önce bu sayfada kimler varmış kimler yokmuş şimdi kimler var kimler yok inceleyin. ESEM kumar hisesi. Bura da yazanların ne niyet ile yazdıklarını hiç kimse bilmiyor. Fakat böyle bir hissede şayet çok yazı yazılıyor ise ve uçacak kaçacak deniliyor ise mutlaka durup düşünün. Yaptığı hareketler sizce normal mi? Zaten hisse diyor ki ben sakatım. Bunu anlayamamak enayilik olur. Esem isterse 10 TL olsun dönüp bakmayın. Satıp çıkanlar üzülmesin hisse tavan oldu ah keşke satmasaydım diye. Bu hisse de hayır yok tamamen şer var. Paranızı aileniz ile çoluk çocuğunuz ile yiyin. İllaki borsa diyorsanız da İMKB 30 hisesi alın. Buradaki adamlar çakal işleri küçük yatırımcıyı söğüşlemek. Geçim kaynakları bu. Yani bizden çok akıllılar. Onlar ile dans etmeye gerek yok. Buradaki eski hisse sahibi üç beş kişi vardır. Bizler zaten parayı pula çevirdik o yüzden inse de çıksa da bizi çok etkilemiyor. Kendi adıma buradaki para benim için önemli olan parada değil o yüzden bu kadar rahat yazıyorum. Ama temelinde bu çakalların garibanların parasını söğüşlemesine de izin vermek istemiyorum. Yaşadığım tecrübeyi de sizlere aktarıyorum. Alın alır almayan almaz. ytd
     Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Sn üstün1, ben sizin yazdıklarınıza istinaden yazmıyorum. Genel anlam da yazıyorum ve bu yazdıklarım yeni değil. 5 YILDIR YAZIYORUM. Sizi kastederek yazmadım. Üzerinize alınacak durum yok. Siz kazandıysanız sizin adınıza ancak sevinebilirim. Sizin şanslı biri olduğunuzu düşünürüm. İstisnalar kaideyi bozmuyor. Genel de bu hisse de çoğu insan zara da olduğu için çok uçuk hayallere kapılıp üzülmesinler niyetim.
    İyi dileklerin temini içinde düşünce olduğun için teşekkür ler dilerim isterim ki herkes kazansın zararı olan zararını kurtarsın...

7. Venedik ustaya kasinlikle katılıyorum.
    3 4 senedir hep düşüş sergileyen bir hisseye ne kadar guvenebiliriz.? Enflasyonu katarsak bu hissenin en az 10 tl olması gerekir. Ama 1 tl yi görmedi. Ve bence m.ö. hisseleri ucuzdan ucuzdan toplamak için gel gel yapmaya devam edebilir. Risk almaya ne kadar değer.
    Belkide 4 5 tl olacak. Ama bunu buradakiler bilemez.
    M.ö. ve şirket ne derse o olur. Ytd.

Sayfa 127/690 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •