Derinlikten ESEMS ile EGCYH yi izliyorum da. Esems biraz korkuttu, son anda çok fazla satım oldu tavandan 156.000 lot alıcı bekliyordu. EGCYH de sadece biri 50.000 lot sattı 900.000 e yakın lot tavandan bekliyordu. Anlaşılan esems bu civarda 0,70 civarı alıcı satıcı yoğunluğu yakın. Egcyh de takibimde onun yolu uzun gibi. Esems de bir haber gelirse yolu uzun olacak umarım. Egcyh 0,20 den direkt 1 e giderse Esems de 0,23 ten başlattığı hareketi 2 ye doğru giderek sürdürürse en azından yeni eplas - yesil bunlar olabilir bi nebze olsun.
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Bugün marbaş 429 bin alıp.. 300 bin satmış.. Derinlik öyle diyor..
Sn üstün1, ben sizin yazdıklarınıza istinaden yazmıyorum. Genel anlam da yazıyorum ve bu yazdıklarım yeni değil. 5 YILDIR YAZIYORUM. Sizi kastederek yazmadım. Üzerinize alınacak durum yok. Siz kazandıysanız sizin adınıza ancak sevinebilirim. Sizin şanslı biri olduğunuzu düşünürüm. İstisnalar kaideyi bozmuyor. Genel de bu hisse de çoğu insan zarar da olduğu için çok uçuk hayallere kapılıp üzülmesinler niyetim.
Venedik ustaya kasinlikle katılıyorum.
3 4 senedir hep düşüş sergileyen bir hisseye ne kadar guvenebiliriz.? Enflasyonu katarsak bu hissenin en az 10 tl olması gerekir. Ama 1 tl yi görmedi. Ve bence m.ö. hisseleri ucuzdan ucuzdan toplamak için gel gel yapmaya devam edebilir. Risk almaya ne kadar değer.
Belkide 4 5 tl olacak. Ama bunu buradakiler bilemez.
M.ö. ve şirket ne derse o olur. Ytd.
Yer İmleri