Sayfa 127/774 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. PAUL JOSEPH WATSON NELER ANLATMIŞ;
    ''Hitler gireceği ortamlarda sigara içilmesini yasaklamıştı. Faşizmin diğer lideri Napolyon, Mussolini ve Franco da sigaradan nefret ederdi... Burada temel mesele kontrol etmek, size patronun kim olduğunu belletmektir. Sigara sağlığa zararlıdır! Ama faşizmden daha sağlıklıdır. Ve kişisel alışkanlıkların hükmedildikçe düzenlenmesi diktatörlüğe götürür. Arkadaş mesele üç beş paket sigara değil sen hala anlamadın mı? Algınızı yönetmelerine izin vermeyin.''
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Bir de bu akşam üzerime çok gelmeyin...

THY topiğindeyidm.. THYAO tahtasındaydım.. Beynim sulandı, hareketlerden, parmaklarım çok yoruldu..

Koş THY topiğine tahtasına, , koş Menderes tahtasına topiğine, koş dövüz topiğne, git ISYAT'a cevap yaz.. Gel referandumculara dum dum cu de..

Beynim sulu bu akşam.... İki saatti kulağımı kurcalayıp duruyorum.. Kafamı yan yapıp sallıyorum.... Ona göre ha... Şöyle usul usul yazışalım.. Yavaş yavaş... Acele yok...

Tamam mı..

Tamam.

eşim İzmirli hanımköylü olduk )
    Eğer bir yanlış yapacaksan bari onu yanlış yap

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by julyen Yazıyı Oku
    eşim İzmirli hanımköylü olduk )
    Ben de İzmirdeyim de.... ondan sordum.... hani belediyenin dışarı işleriyle ilgili bir işimiz olusa diye...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    Valiler, Kaymakamlar, Savcılar evet diye internette paylaşımlarda bulunuyorlar...Diyelimki partili başkanı seçtik, herşey partinin kontrolüne seçti.....Bir mahkeme sonucunda vatandaş mehmet ben AĞ partili değilim, karşı taraf AĞ partili o yüzden davayı kaybettim derse ne diyeceksin...Kaymakamlıktan kömür alamayan gariban Jülyen efendi deseki ben AĞ partili olmadıgım için bana kömür vermediler, zengin Rumenigge AĞ partili diye ona verdiler derse ne diyeceksin...KIŞLAYA-CAMİYE-OKULA-ADLİYEYE herkese eşit olması gereken DEVLETE particilik girerse ne olur memleketin hali düşünen varmı?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    gabros nikli arkadaş geldi, dün gece yazdıklarımı... Anayasa değişikliğinin ilk maddedesi ile ilgili yazdıklarımı okudu okudu.. gitti...

Sanırım verecek bir cevap bulamadı...

Size yeminle söylüyorum.. Bu anayasa değişikliğinin sadece ve sadece ilk maddesi (MV sayısı 600 olacak maddesi) millete, milletin anlayacağı şekilde, örneklerle, hesaplarla anlatılsın.. Bu referandumdan %80 üzeri HAYIR çıkar..

Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Valiler, Kaymakamlar, Savcılar evet diye internette paylaşımlarda bulunuyorlar...Diyelimki partili başkanı seçtik, herşey partinin kontrolüne seçti.....Bir mahkeme sonucunda vatandaş mehmet ben AĞ partili değilim, karşı taraf AĞ partili o yüzden davayı kaybettim derse ne diyeceksin...Kaymakamlıktan kömür alamayan gariban Jülyen efendi deseki ben AĞ partili olmadıgım için bana kömür vermediler, zengin Rumenigge AĞ partili diye ona verdiler derse ne diyeceksin...KIŞLAYA-CAMİYE-OKULA-ADLİYEYE herkese eşit olması gereken DEVLETE particilik girerse ne olur memleketin hali düşünen varmı?
    daha vahimi oldu bu ülkede
    parti il başkanı aynı zamanda valiydi tek parti dönemiydi tabi
    o şartlarda oyu açık olarak kullanıyon gizli olarak sayılıyordu
    aa olurmu deme
    bak 1940 lı chp yıllarına

8. Havva, Adem'e elma vermişti !
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 127/774 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •