NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Pancar,Tank işinden sonra sıra geldi patates soğan ithaline hala bu kafayla hemde seçim zamanı bile aymazlıkla TÜRKİYE yi yok etmeye çalışıyorlar.
Planlı programlı hala üretim yapalımı düşünen yok.
Neymiş aynı tas aynı hamam
oy vereceklerede görünen köy klavuz istemez
17 yılda dünya yeniden kurulur.
Batırdılar TÜRKİYE yi.
Ve dindende soğuttular.
Kendilerine özel birde din yarattılar.PES
Geçim sıkıntısı nedeniyle 5 yılda 1 milyon 155 bin üniversite öğrencisinin okulu bıraktığı belirlenmiş..
Bir önceki öğretim yılında, üniversiteyi bırakan öğrenci sayısı, önceki yıllara göre yüzde 92.2 artarak 408 bine ulaşmış..
Resmi verilere göre, 2013-2014 eğitim öğretim döneminde 135 bin öğrenci üniversiteden koparken bu sayı devam eden sonraki yıl 161 bine, bir sonraki yıl 197 bine, 2016-2017 döneminde de 212 bine çıktı
Ekonomide sıkıntıların daha da arttığı en son 2017-2018 döneminde ise üniversiteyi bırakan öğrenci sayısı bir önceki yıla göre yüzde 92.2 gibi olağanüstü düzeyde artarak 408 bini aştı
Abbas Güçlü
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
verin 400 ü...
ŞAHLANALIM..
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Küllerinden yeniden doğar, mokoko kesmez onu, zindana atan düşünsün... maliyeti ağır olacak.
iki mühendisin yolu afrikaya düşer. orada zenci yamyamlar bu iki mühendisi esir alırlar. yamyamların reisi mühendislerden birine sorar:
- ölüm mü mokoko mu?
mühendis çok kısa düşünür ve ölmektense mokokoyu tercih eder. fakat mokoko ne demek bilmemektedir.
daha sonra 2.05 boylarında iki zenci gelir, mühendisi alır ve tecavüz ederler.
sonra reis döner ve diğerine sorar:
- ölüm mü mokoko mu?
mühendis şereflice ölmeyi tercih eder.
- tabiiki ölüm!
yamyamların reisi komutunu verir:
- ölene kadar mokoko!!
Bakan Dönmez: 2019'u da rekorlar yılı olarak geçireceğiz
https://www.bloomberght.com/bakan-do...ecegiz-2203198
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Bir abd li çocuğun ödevi bugün gittiğim dişçide ki seramik kataloğu ndan.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
![]()
Real Madrid teknik direktör Zinedine Zidane ile 2022 yılına kadar anlaşmaya vardığını açıkladı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri