Sayfa 127/580 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227 ... SonSon
Arama sonucu : 4634 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: YATAS - Yataş

1. Hacimsiz seanslar yorumsuz forumlara yol açıyor. Belli ki kimse bu ortamda bir şeyler yazmayı önemsemiyor yada kayda değer yazacak birşey yok. Açıkçası bende laf olsun diye yazıyorum şu an. Artık ilk önce 22 Hazirandaki Genel Kurul toplantısına sonrada 2. çeyrek bilançoya odaklanacak yatırımcılar. Bakalım nasıl şekillenecek bu süreçte...

2.  Alıntı Originally Posted by boga_ayi Yazıyı Oku
    Hacimsiz seanslar yorumsuz forumlara yol açıyor. Belli ki kimse bu ortamda bir şeyler yazmayı önemsemiyor yada kayda değer yazacak birşey yok. Açıkçası bende laf olsun diye yazıyorum şu an. Artık ilk önce 22 Hazirandaki Genel Kurul toplantısına sonrada 2. çeyrek bilançoya odaklanacak yatırımcılar. Bakalım nasıl şekillenecek bu süreçte...
    😀😀

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

hayırdır ne bu durum 500 lot satıs yazınca 5 kademeden fazla dusuyor yatas yakısmıyor bu pyasada toparlan

4. Selam herkese,
    Kendine yatırım, yapabileceğin en iyi yatırımdır.

5.  Alıntı Originally Posted by UAlkya Yazıyı Oku
    Selam herkese,
    Merhaba Sn.UAlkya; uzun zamandır görünmüyordunuz Yataş sayfasında . Zaten bir süredir pek bi ıssız buralar. Hoş geldiniz mi diyelim geçerken uğradınız da mı selam verdiniz? Geldiyseniz yakın zaman için umutlanabilirim kendi adıma...

6.  Alıntı Originally Posted by boga_ayi Yazıyı Oku
    Merhaba Sn.UAlkya; uzun zamandır görünmüyordunuz Yataş sayfasında . Zaten bir süredir pek bi ıssız buralar. Hoş geldiniz mi diyelim geçerken uğradınız da mı selam verdiniz? Geldiyseniz yakın zaman için umutlanabilirim kendi adıma...
    Selam,

10,75 ler hedefti. 9.50-9,98 aralığında çıkıp,endex kağıtlarımdan THYAO giriş yapmıştım ,şu an oradayım.
    Her zaman dediğim gibi burası ,endex giderken dinlenecek.Oradan gelen düzeltme ile Yataş hareketlenmeye başlayacak, diye düşünüyorum.Zamanı da geliyor,

Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Kendine yatırım, yapabileceğin en iyi yatırımdır.

7. Aleykümselam

8. Sn. UAlkya,Ben sizin 7.5 civarı sattığınız düşünüyordum. Bugünkü kapanışla sattığınız seviyelere yaklaştı sayılır. Artık şu kağıda destek atıverin de biraz hareket gelsin 😀

Sayfa 127/580 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •