Sayfa 127/1005 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Adama laf söylemeden dön bir kendine bak, yazılarına bak... Şu olursa bu olur demekten öteye gidemeyen bir profilin var... Ha birde ergenimsi boş bir ego...

Karakemal ise forumun tartışmasız en iyi traderı... Bir gargara yap adamın adını ağzına almadan evvel...
    sana kemik atmadım havlama kenarda otur batık
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    bugün şortla gittim ofise hava +35 yanıyor ortalık

yanlış anlama vob daki şort değil

sen shortladın galiba Bozkurt ..dikkat et bugün tehlikeli bi gün hertarafa evrilebilir ..

ABD verisi tetikleyebilir yönünün
    31 dene şortum var herif çok fena iş çeviriyo, tuzaklamış bizi, resmen çuvala doldurdu
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Haziran ortasında 2 aylık öngörümü yazmıştım.Onu teyit ediyorum

ve...zirve neresi bilemem(tahminlerim elbette var) ama oradan VİOB da 2.000 puanlık düşüş beklerim...

Yok demeyin..Ocakta ne oldugunu gördük...2.000 puan %25 eder..

Planım oradan short açıp beklemektir..Eğer nasip olursa, trade yapmadan beklemek isterim...

15 Hazirandan beri viob TRADEYE devam...Ama şöyle LÖP ET OLSA iyi olacak.

4. Bunun gibiler bu konuları bilinçli bu topikte açıyor çünkü zavallı topikte bir tane yaralı paylaşımı varmı çıksın koysun .
    kime nasıl laf atsam diye bekliyor , bak benim paylaşımlarımdan ve yorumlamalarımdan sebeplenenler olmuştur , ha sen anlama özürlü olduğundan sıkıntı çekiyor olabilirsin , kolayı var okuma RED yap .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Kimse kusura bakmasın ama kavga çıkar bugün
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    diğer sektörleri anladık da, fintek ne alaka ? devletin elinde pazarlayabileceği bi fintek girişimi var mı diye bakarsak, benim aklıma paycell geldi- daha evvel yurtdışı borsayua kote yada stratejik ortak bulma gibi bi plan vardı zaten.. tcell içindeki tek hikaye paycell değil tabii, kule şirketi var, ve superonline var.. bu ikisinin halka arzı büyük ihtimal ama paycell için stratejik ortak bulma vakti, nerden baksan 3-4 milyar dolar değerlemeye ulaşabilir, tcell kendi 3 kusür milyardan işlem görüyor

işte bu tcell 7 f/k işlem görüyor, ttkom 19 f/k işlem görüyor
    ibtcell piyasa değeri 3.6 milyar, olmaz.. olamaz yani, matematik olarak imkansız

bogtan bi scooter şirketi 4 milyar değerlemeye sahip, hepsiburda yine aynı- turkcell bilançosunda paycell benzeri onlarca teknolojik start-up var, ayrıca eğer telekom araplara satılacak olursa, milyonlarca devlet memuru tarifeleri toplu halde turkcelle geçecek.. gsm pazarında liderliği 25 yıldır vermedi, bu sene para basacak.. kule şirketi yurt sathında 10 bin tane yükseltici işletiyor, superonline servis sağlayıcı olarak kaç milyar dolar piyasa değerine gider ?

turkcell normal ederi 25 milyar dolar olmalı, bi tank palet fabrikası kadar etmesin mi koca turkcell ?

7.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    dün akşam .. yarın suudilere ziyaret olacak yazmıştı bir arkadaş (tşk ederim) .. ekgy sever oyle şeyleri diye geceden kafamdaydı ...

bankalar dışında hisseler zayıf bence .. selocan.. ekgy ttkom diri duruyor gibi .. elimde tradelik ekgy 3/4 ve bir miktar vakbn var . öyle bakıyorum ekrana ..
    tradelik portf baya azalttım .. limitüstü pozisyonum kalmadı kaldıraç 1/1 ekgy ve vakbn var tradelik .. yalnız selocanda kaldı aklım ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kimse kusura bakmasın ama kavga çıkar bugün
    bugün hard yapacak kibin geliyor bana.
    kaporta önemli değil, motora dalmasın tikkat et.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 127/1005 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •