Sayfa 128/1000 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. bana pazar günü kararmış yerli muzu 12.99 dan ucuz diye kakalamaya çalıştı manav almadım tabii.ama nerdeyse çürümüş muzun 13tl olması ve arkamdaki adamın muz isteyen cocuguna alamayız demesi piyasanın rasyonalitesini gösteriyor.Yaşasın kapitalizm diyelim.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    olayı çözemiyorum soğan ve patateste salatalıkta müthiş bi indirim var ancak buna karşılık 2 hafta önce daha ucuz olan meyvelerde artış var
    bugün cumhuriyet sucuk aldım 2-3 hafta önce 63 tl ye aldığım sucuk 74 e çıkmış
    evd eher biten şeyi almaya gittiğimde bir öncekinden daha yüksek fiyata alıyorum
    gıda enflasyonu sadece soğan patatesle yükslemedi ki onlarla düşsün
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Meyve fiyatları yine uçmuş papaz eriği 17 çilek 15 ! Keşke bunlara da tavan gelse mevduat faizi gibi
     Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    fırsatçılık işlemiş artık içimize,pahalı olan hiç bir ürünü almıyorum,alıpta yer edeceğine,almam ona yer etsin,,aoç ürünleri hariç..
     Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    bana pazar günü kararmış yerli muzu 12.99 dan ucuz diye kakalamaya çalıştı manav almadım tabii.ama nerdeyse çürümüş muzun 13tl olması ve arkamdaki adamın muz isteyen cocuguna alamayız demesi piyasanın rasyonalitesini gösteriyor.Yaşasın kapitalizm diyelim.
    ülkem bolluk bereket içinde o kriz çığırtkanları boşuna debeleniyor
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    bana pazar günü kararmış yerli muzu 12.99 dan ucuz diye kakalamaya çalıştı manav almadım tabii.ama nerdeyse çürümüş muzun 13tl olması ve arkamdaki adamın muz isteyen cocuguna alamayız demesi piyasanın rasyonalitesini gösteriyor.Yaşasın kapitalizm diyelim.
    Muz konusuna hiç girmeyin.
    Yerli de ithal de 12 liradan aşağıya yok.
    Hala inmedi.
    Çikitalar zaten artık marketlerde satılmıyor.
    ....

4. İthal soğan daha ucuz.
    Aynı şey ithal çikitalar için de olsa...
    Kötü ne varsa kitliyorlar..
    ....

5.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    muz olayı zaten ayrı bir hikaye meyve fiyatlarındaki yükseliş ve diğer maliyetler pasta fiyatlarınıda patlatmış 45 liraya satılan 4 kişilik meyveli pasta 58 TL olmuş dedim 4 kilo papaz eriği alırım daha iyi

6. Ulen karnınızı biz doyuruyoruz, biz besliyoruz, herşeyinizi veriyoruz...Yine de beğenmiyorsunuz...RTE...

7.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    LTCM (long term capital management) Black scholes stratejisiyle trilyon dolarları batırmıştı. en dandik stratejidir. ama trend following ile birleştirilirse dadundan yenmez..

LTCM nin en büyük eksiği oydu, birleştirse roketlerdi ama tek stratejiye bel bağladığı için battı gitti
    QUANT fonlar o trendleri belirsizleştiriyore....
    trend + volatilite = gelsin paralar / quant trading = eksi getiri .... niye ?
    şöyle izah edeyim ... bir trendde volatilite neye yarar ? pull backlerde , trende ekleme yapmaya veya pozisyona girmeye yarar.... heeh işte bir trend var tespit ettim diye girersin ( basit bir trend çizgisi ile ( alttan birleştirilen 2 den fazla nokta yükselen tepelerden bahsetmiyorum onu 3 yaşındaki kuzenim saldıray mertcan da çizer ) sen pozisyona girdikten sonra quant işlemler o trendi bozar.... hehehe , aslında eğlenceli bi iştir... amerikada bir çok klasik spekülasyon kafasına sahip hedge fund yöneticileri bireysel traderlar bu quant işlemler yüzünden , emekli oldular çekildiler piyasadan.... bir de bunun AI yapay zeka kısmı var ki tadından yenmez... bizim Steve Cohen milyonlarca dolar yatırdı AI tradinge...

heeeeeeyyyyy , heeeeeeyyyy , heyyyyyyy
    ne güzel kebap yemesi sevap
    şiş kebabı , şiş kebabı
    afrika'da adam kebabı , yamyam kebabı
    kes bir yağlı olsun
    malatyada çoban kebabı şiş kebabı
    tarzan çekkk
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

8. Bu GRAFİK DAHİL sadece bu güne ait Sosyal medyada önemli dolar grafiklerin toplamı 37 adet olmuş merak eden gidip baksın ...

Sayfa 128/1000 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •