Sayfa 129/1003 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. nereden bulur çıkartırlar bu açık delikleri boş durmuyorlar

23 DERECE @yirmiucderece

TRT, Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaadi olan maçları şifresiz yayınlama sözünü yerine getirebilir mi?

Rakamlar çok rahat diyor!

2. https://www.academia.edu/attachments...le?s=portfolio

Bi bakmakta fayda var alınan kararlar sonuçları…

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    nereden bulur çıkartırlar bu açık delikleri boş durmuyorlar

23 DERECE @yirmiucderece

TRT, Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaadi olan maçları şifresiz yayınlama sözünü yerine getirebilir mi?

Rakamlar çok rahat diyor!

Bir taraftan ekonomi kurmayları durum kötü batık derken kılıçtaroğlunun bu şekilde vaadler de bulunması iktidara yarıyor. Onlarda sanıyor ki ülkenin durumu iyi ki böyle vaadde bulunabiliyor öyle algılanıyor. Bence tutarlı değil.

4. Ülkede aylık 50-100 bin kazanıp vergi vermeyen milyonlarca insan var. Eyt ile birlikte emekli olup kayıtdışı çalışan benim üç eyt li akrabam da kayıtsız çalışıyor. Üstelik yatırdığı prim çiftçi bağkuru çiftçilik ile alakası yok üçünün de 1654 TL zamlı maaş alması gerekirken beyimiz 7500 TL verdi bunlara bunlarda cep telefonu almıştır ilk işi.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Bu aralar çok şeyi sorguladığım için kurban kesmeyeceğim.onun yerine fakir birisini sevindireceğim.geçen sene kurbanda çok sağlam düdüklediler.allah için yapılan bir şeye bile hile hurda karışmışsa kesmenin manası yok.
    Danacıların çoğu bunların adamı...Ben yaklaşık 5 yıl önce bu işi bıraktım aynen sizin dediğiniz şekilde yapıyorum..Vicdanen de rahatsız değilim...

Artık prensip edindim bu tip insanlarla direk ya da dolaylı ticari ilişkileri de sıfırlamaya çalışıyorum...

6. 23 DERECE @yirmiucderece

��Saadet Partisi'nin ( @SaadetPartisi) "Geri Al" videosu Erdoğan'ı kızdıracak:

https://twitter.com/yirmiucderece/st...153950721?s=20

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Mekanı cehennem olsun!
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bir yanda din ve milliyetçilik ile beslenip ümmet için yüksek doğurganlık oranına sahip bir kesim, diğer yanda ise bir adet yaptığı çocuğunun geleceğinden endişe duyan diğer kesim.

TUİK in nüfus projeksiyonlarında batıda nüfus düşerken doğuda öyle seçim propagandası ile ikna edilemeyecek 5-6 çocuk yapan insan yığınları.

Buna artı olarak ilkeli olarak Cumhur'a destek veren Ogan ın dediği üzere 13 milyon göçmen, sığınmacının doğudan da yüksek doğurganlık oranları ile sosyal demokratlar nasıl seçim kazanabilir?

https://www.yeniakit.com.tr/haber/ge...or-178732.html

Lİnkteki haberdeki resme bir bakın. Ülkenin geleceğini geniş aile mi çekirdek aile sisteminde yetişen mi belirliyor?
    Linkteki kişinin atom numarası epey yüksek herhalde. Çevresinde epey elektron toplanmış.

Birde geniş aile olsalardı apartmana mı sokağa mı sığarlardı?
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 129/1003 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •