Sayfa 129/163 İlkİlk ... 2979119127128129130131139 ... SonSon
Arama sonucu : 1298 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Tamam işde bu gece çıkalım Eskişehir'e yola ,pazar gecesi gelirken Konya'ya bırakırım seni ağabey.
    Hava yağışlı cevizler olsun öyle gidek gelirken arabayı cevizle doldururuz

2.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    o inekler YKB yi satıyoz deyip (herkes her seferinde yiyo) bi tavan yaptırıp benim don gömlek alıp çıplak bırakmasınlar sonra

elimin ayarı yok teminatı sonuna kadar köklüyom, en ufak bir ters harekette donuma göz dikiyorlar.
    Sen petoşun soyguncu taktacısı ile başedebildiysen kcholün tahtacısını hayli hayliye öpersin, üc kere yunmuş yıkanmış olduğunu düşünüyorum, pambik gibi 1 taktacısı var
    Artık o satış numarasını piyasa yemez.
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hava yağışlı cevizler olsun öyle gidek gelirken arabayı cevizle doldururuz
    Siz bilirsiniz.Zamanlama size ait.
    İki ağabeyim aralarında sözleştikden sonra bana şöförlük düşer.: )
    Saygılarımla
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,202
    ne zaman isterseniz (hafta sonu) kapımız açık beklerim.
    forumdan kim olursa olsun (engellediklerim de dahil, ben işlem yaparken, arada foruma baktığımda istemeden okuyup kafamı karıştırmasınlar diye engelliyorum, yoksa isteyen istediğini yazar, istediğini düşünür, bu seans dışı muhabbet etmeme engel değil. )
    Alper'e de alo deriz gelir hatta karavanla yakın bir yere gider piknik vs de yaparız.

telefonum ICQ işaretine tıklayınca çıkar.
    Bear_Bull
    @BearBull26

5. Bear abi petkimin palasini utmussun diye duydum bu sefer ciborekle yırtamazsın. Ne zaman gidiyoruz masaja

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bear abi petkimin palasini utmussun diye duydum bu sefer ciborekle yırtamazsın. Ne zaman gidiyoruz masaja
    Vay buskevitci kardeş geldi. Ne güzel alıp satıyordum ne diye bulaştın benim kayıda bugün paçayı zor yırttım zarardan kâra geçtim. Ekmek arası köfte ile idare edeceğiz. Pts voleyi vuracam ama. Ben de geliyorum ona göre. Çöp çektik kısa çöp sana çıktı benim bez işi sende. Havalar düzeldi mi oradayız ben cevizler olunca gidelim diyorum Yavuz'a araba boş gelmesin.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Vay buskevitci kardeş geldi. Ne güzel alıp satıyordum ne diye bulaştın benim kayıda bugün paçayı zor yırttım zarardan kâra geçtim. Ekmek arası köfte ile idare edeceğiz. Pts voleyi vuracam ama. Ben de geliyorum ona göre. Çöp çektik kısa çöp sana çıktı benim bez işi sende. Havalar düzeldi mi oradayız ben cevizler olunca gidelim diyorum Yavuz'a araba boş gelmesin.
    Başım gözüm üstüne abey. Sen geliyorum de yeter ki.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,202
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bear abi petkimin palasini utmussun diye duydum bu sefer ciborekle yırtamazsın. Ne zaman gidiyoruz masaja
    ne zaman gidiyoz ?
    Has hamamdaki masajcı olur ,
    diğerleri bana uymaz.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Sayfa 129/163 İlkİlk ... 2979119127128129130131139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz