keko güncel yorum alabilirmiyiz senden
bu arada şirket hiç geri alım yaptımı? Bilgisi olan var mı? Paylaşırsa sevinirim.
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
geçmişte zaman zaman şirket geri alım yapıyordu ama uzun süredir aldığını okumadık kap tan...güncel yorumum ise şudur : datagate düzeltmesini bitirdi akabinde de alış tepkisi geldi...5,45 i en yüksek gördü ..burayı gördükten sonra daha önce geçtiği 5,29-30 direncinin destek olarak çalışıp çalışmadığını test etmek için oraya kadar indi (5,30) tahminime göre buradan destek alarak tekrardan yukarı yönelecek...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
indekste ilk hedef 8,30-70 aralığı iken ,datagatede 5,57-5,86 aralığıdır...tabi bunlar ilk hedeflerdir...sonraki hedefler vakti gelince söyleriz...tabi çıkışına devam edebilmesi için endeksin de olumlu olması lazım...en azından yatay olması da çok geri kalmış hisselere güç vermeye devam edecektir...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
çok aşırı düşmüş hisselerin tümünün ruhunda agresiflik olacaktır...işte bu hisselerden bir tanesi de datagate olacaktır...trade yapması bilenlere de güzel fırsatlar da sunacaktır...
bu sabah açıktan 10 bin adet datagate daha almıştım...bunları tutma ,elimdeki indeksleri ise satma kararı aldım...böylece bu hissede fuulleştim...tabi geçmişte 20 bin tanem varken şu anda ancak 19 bin tanem olmuş...gördüğünüz gibi %5 yanlış tradelerden dolayı eksilmemiz var...doğru dürüst trade yapamayınca işte bu hallere düşüyoruz...daha doğrusu başka hisselere gidince bu hale düşüyoruz..![]()
Yer İmleri