Sayfa 130/347 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon
Arama sonucu : 2771 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: DGATE - Datagate Bilgisayar

3. keko güncel yorum alabilirmiyiz senden
    bu arada şirket hiç geri alım yaptımı? Bilgisi olan var mı? Paylaşırsa sevinirim.
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

4.  Alıntı Originally Posted by Fuat Demir Yazıyı Oku
    keko güncel yorum alabilirmiyiz senden
    bu arada şirket hiç geri alım yaptımı? Bilgisi olan var mı? Paylaşırsa sevinirim.
    geçmişte zaman zaman şirket geri alım yapıyordu ama uzun süredir aldığını okumadık kap tan...güncel yorumum ise şudur : datagate düzeltmesini bitirdi akabinde de alış tepkisi geldi...5,45 i en yüksek gördü ..burayı gördükten sonra daha önce geçtiği 5,29-30 direncinin destek olarak çalışıp çalışmadığını test etmek için oraya kadar indi (5,30) tahminime göre buradan destek alarak tekrardan yukarı yönelecek...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. indekste ilk hedef 8,30-70 aralığı iken ,datagatede 5,57-5,86 aralığıdır...tabi bunlar ilk hedeflerdir...sonraki hedefler vakti gelince söyleriz...tabi çıkışına devam edebilmesi için endeksin de olumlu olması lazım...en azından yatay olması da çok geri kalmış hisselere güç vermeye devam edecektir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. çok aşırı düşmüş hisselerin tümünün ruhunda agresiflik olacaktır...işte bu hisselerden bir tanesi de datagate olacaktır...trade yapması bilenlere de güzel fırsatlar da sunacaktır...

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    geçmişte 5,73 maliyet ile 20 bin lotum vardı ..dün 10 bini yerine koymuştum bu gün de tekrardan 5,06 dan 10 binini yerine koydum...bakalım neler olacak ?? sermayemin %45 i de indekste...duruma göre bakacam bu gün açıktan aldığım datagateleri tutup indeksi de verebilirim veya indeksi tutup açıktan aldığımı da verebilirim...

her iki durumda da sıkıntı olmaz...sert düşmüşlerdi bunun rövanşının da sert olmasını bekliyorum...
    bu sabah açıktan 10 bin adet datagate daha almıştım...bunları tutma ,elimdeki indeksleri ise satma kararı aldım...böylece bu hissede fuulleştim...tabi geçmişte 20 bin tanem varken şu anda ancak 19 bin tanem olmuş...gördüğünüz gibi %5 yanlış tradelerden dolayı eksilmemiz var...doğru dürüst trade yapamayınca işte bu hallere düşüyoruz...daha doğrusu başka hisselere gidince bu hale düşüyoruz..

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    şu saat itibari ile (15:30) işlem hacmi miktarı 3 milyon tl dedir..akşama kadar ancak 5 milyonu bulur...bana göre artık düzeltmesi bitmiştir...bu haldeyken istediği anda çıkış yapabilme potansiyeli olacaktır...artık bu isteğini bu gün mü ? yarın mı ? yoksa sonraki gün mü yapar onu bilemem...ama tecrübelerim artık bu hissede satış baskısının bittiğini söylüyor...şu dakikada fiyat 5,09 dur...
    yüzümü kara çıkarmayan ve bu hissede kazanmayı bize nasip eden yüce ALLAH a binlerce kez şükürler olsun..

Sayfa 130/347 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •