Sayfa 130/1006 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: Vob 24

1. sindire sindire rahat bırakmadan hissettirmeden gidecek sanırsam...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by bullcosmos Yazıyı Oku
    coinspace gibi yapılabilir, üretip yarısını sana veririm yarısı benim olur, üretmek benden maliyet senden, üretilenin yarısı senin yarısı benim.
    Benzer şeyler yapıldı tutmadı.

Yine bezer şekilde ismine ICO denilen üretime bağlı veya bir hizmet planlıyoruz önden kapora şeklinde kripto para çıakrtık size satalım lar da %95 filan da tutmadı.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
    Mesela radyo dinleyin kripto para kazanın şeklindeki fikir de gitmeyecek gibi. Ama çabalıyorlar.

http://bitrad.io

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Başkan olarak mı,başkan yardımcısı olarak mı?
    Başkan olarak

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Siyasi gelişmeler endeksi etkiliyor, siyaset analizinde sorun yok üyelerin birbirini eleştirmesinde sorun var diye düşünüyorum.

Çay içtiğim kupam, kahve takımım Atatürk imzalı, geçen de yazdım buzdolabının üzerinde Ayetel Kürsi var. İnsanlar istiyor ki her konuda aynı düşünelim, ben farklılıklardan son derece memnunum, değişik görüşler, inançlar sürekli dinamik bir hayat yaşamımıza neden oluyor.

Öte yandan en büyük sorun güvenlik ve daha şiddetle güvenlik ihtiyacı artıyor, insanlara selam vermeye korkuyorum, illa ki bir noktada ayrı görüş çıkınca insanlar sinirlerine hakim olamıyor.

1990 da Diyarbakır'a geziye gitmiştim, çarşısını gezeyim dedim 100 kişilik grup birden toplandı sloganlar atıldı , ortada polis v.s. yok. Bir yaşlı adam sen hangi devletten geldin diye sordu yanındakiler de katıldı, garip gelmişti. İstanbul'dan geldik orası da Türkiye filan dedim ama ikna olacak gibi değillerdi. 1980 den önce batı illerinde kahvehaneler ve karakollar taranırdı. Bir arkadaşım karakolları devrimciler tarar, kahvehaneleri faşistler tarar diye özetlemişti.

Üniversitede bir kişiden Atatürk lafı duymadım olsa herhalde onlar ile arkadaşlık yapardık, Atatürkçülük yeni yeni canlandı.

Süleyman Demirel'in lafı var delik küçük yumurta büyük diye, bir de eldeki kumaş neyse ona göre elbise oluyor illa bir yer açıkta kalıyor.
    Güzel özetlemişsiniz, teşekkürler...

Bu ülkede zaten sağcılık solculuk sorunu yoktur, namuslu namussuz sorunu ise had safhadadır.
    Bu ülke Nazım Hikmetcileri denedi mutlu olamadı, Necip Fazılcıları da denedi deniyor sonuç ortada,
    gün gelecek Nihal Atsızların devri başlayacak, buraya yazıyorum, bundan kaçış yok.

Anadolu da biz aziz Türk milleti 1000 yılı aşkın süredir yaşıyoruz ve her 19 yılda yılda bir hep savaşmışız,
    bundan kaçış yok, sağlıcakla kalın...

tepelerden long yapmak yerine dip kovalamanın akıllıca olacağını tavsiye ediyorum.heyecana gerek yok. bu saatte fişeklemez alım fırsatı verir..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

vop.. 127.650 kırması tekrar gevşemeye devam etmesine neden olur. bu rakam takip edilmeli ve ona göre alım kollanmalıdır.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by cancan5001 Yazıyı Oku
    sindire sindire rahat bırakmadan hissettirmeden gidecek sanırsam...
    nereye? aşağıya mı??

Sayfa 130/1006 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •