Sayfa 130/1000 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    şimdi al deyince rakamı çıkıyor demek akşamdan peki doğrumu çıkıyor önceki örneklere göre yanılma payı oluyor mu? oyak yatırımda komisyonlar eft ücreti hesap işletimi ne durumda bi abimizin vardı 10 sene önce oyakta fibanın aracı kurumu yokmuş oyakla çalışıyormuş galiba
    Öyle satış fiyatını açıklıyor, akşam hesaplayınca, o fiyattan alım yapabiliyorsunuz.

FIL,ANL, VK hepsi akşamdan belli oluyor ve açıklanıyor.
    Oyak'a has bir durum değil yani.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    TEFAS'ta kamuya açık işlem gören bir fonun kapanış değerine kamuya açıklanmadan birilerinin ulaşıyor olması rekabet kurallarına açıkça aykırı bana kalırsa. Ha neremiz doğru ki boynumuz olsun. Ama bu konuyu CİMER yoluyla ilgililere bildireceğim.
    şimdi öğrenmek ile pazartesi sabah öğrenmek arasındaki fark nedir ? piyasa kapalı satabilme şansı da yok
    bazı aracı kurumlarda fiyat daha erken güncelleniyor
    benim işlem yaptığım bankada sattığım fon saat 14 civarı hesaba geçiyor..aracı kurumda ise 9 da..
    şimdi bende mi cimere bildireyim..

Alıntı Originally Posted by m.exclusive Yazıyı Oku
    evet dediklerinize aynen katılıyoruz o yüzeden de portföyümün %70 ini TCD yaptım %20 GPG % 10 DA özel sektör tahvili var
    10 gündür TCD deyim mk 200
    30 gündür GPG deyim mk 30
    öst nin ise mk sı sabit 29,5

getiriler ortada artık herkes kendi risk iştahına göre hareket eder

herkese bol kazançlar
    Bu bahsettiğiniz hangi öst, öğrenebilir miyim?

4.  Alıntı Originally Posted by investor35 Yazıyı Oku
    Aylık %7-8 net olsa ekrana bakmam [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    yılda temiz yüzde 100 e gelir demek bu ki çok iyi aynı kanaatta olur çoğu kişi sen git işine gücüne hobine vb bak arkadaşın dediği gibi bide evliyse kişi hisse misse evde huzuru kalmıyor çoğu kişinin indi çıktı

5. Mevduatta 23.5 varken fonlar pek ilgimi çekmiyordu. Bu adamlar ne diyor napıyor 3 ay boyunca sadece forumu okuyordum.Ilk zamanlar mevduat üzeri getiri isterken,sonra forumun risk iştahı da arttı zamanla. Yeni yeni fonlar paylaşıldı.Webster kardeşimiz de TCD reklamı ile bizi de o kervana kattı. Hayirlisi
     Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Forum nereye giderse oraya bir yönelim olmuş sizde de
    SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    yılda temiz yüzde 100 e gelir demek bu ki çok iyi aynı kanaatta olur çoğu kişi sen git işine gücüne hobine vb bak arkadaşın dediği gibi bide evliyse kişi hisse misse evde huzuru kalmıyor çoğu kişinin indi çıktı
    Aynen öyle Syn. John Dutton, sadece gram al sat yapabiliyorum orta vadeli oluyor o da. En azından kafam bir nebze rahat oluyor. Ki zaten hisse işleri benim psikolojime uygun değil, daha önce de yazdığım gibi bu durum test ettim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    İnsanlar fon piyasasına diğer finansal alanlardaki katakullilerden dolayı yöneliyorlar. Haliyle en azından bu piyasanın daha şeffaf ve rekabetçi olması gerekmez mi ?
    Adamlar gayet şeffafki fiyatlarını akşamdan açıklıyorlar.
    Ayrıca kurumun fiyatını belli olur olmaz açıklamasının önünde hiç bir yasal engel de yok.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Öyle satış fiyatını açıklıyor, akşam hesaplayınca, o fiyattan alım yapabiliyorsunuz.

FIL,ANL, VK hepsi akşamdan belli oluyor ve açıklanıyor.
    Oyak'a has bir durum değil yani.
    Konu OBP üzerinden açıldığı için OYAK oldu; siz yazmamış olsaydınız ben fon fiyatını ancak Pazartesi saat:08.30 da öğrenebilecektim. Rekabet kurallarına çok açık bir aykırılık var.

Sayfa 130/1000 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •