Hayırlı bereketli olsun inşallah sayın Nilkiz
Ben de bayramda biraz daha risk almaya karar verdim zaten bu faiz ortamında borsadan pek ümidim bulunmuyor... ykbnk in satılması durumunda ykbnk i isctr yapmayı koç hissesi kalmadığından da aksen i aygaz yapmayı düşündüm.. şimdilik bu değişimler için haberi bekliyorum inşallah satmazlar bence kar zarar bir yana Banka sahibi olmak.ayri bir kulvar sizi Turkiyedeki sayılı kişilerden ve ekonominin doğrudan muhattaplarindan biri yapıyor...
Bu konunun dışında Logo yu atatp ile değiştirdim.. Logo özellikle ucretlendirme secenekleri konusunda güzel hamleler yapiyor ancak atatp nin farklı alanlarda yatırımlarının olması biraz daha dikkatimi çekti finansallar olarak pahalı bulsam da sürekli çabalayan bir görüntüsü var ...bununla birlikte parsan i gedza yaptım aslinda ağır sanayi şirketim gozuyle bakıyordum ancak son birkaç gün güzel arttı ve küçüksermayelere dönmek istedim
Aksen asels atatp deva gedza migros pgsus ykbnk =5.5×8
Afa yüzde38 ..afv yuzde19 ....
İnşallah sebat eden herkesin gönlüne göre olur ... dışarıda bir yemek yemeden birseyler yapmaya çalışıyoruz
Düşunce akisim bu sekilde gelisti son donemde bakalım ilerde nasıl olacak... kesinlik ytd sadece kendi aklıma gelen uydurmalardir
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
Yer İmleri