Sayfa 130/1002 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

15 gün önce 245 bin TL denilen Peugeot 208 bugun 340 bin olmuş .. Hamdolsun ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. alıntı

'' Prof. Dr. Ahmet FİDAN
    Kristof Kolomb, gemilerin zorunlu tamiratı için Jamaika'ya uğrar. Oradaki yerliler tamirata yardımcı olur, gemi tayfasına yiyecek içecek verir. Ancak tamirat aylarca bitmez. Üstelik gemi tayfası, yerlilerin yiyeceklerini yağmalar. Bu duruma kızan yerliler, yardımı ve yiyeceği keser. Çaresiz durumdaki Kolomb, gemilerde bulunan takvimi karıştırırken, ertesi gün Ay tutulması olduğunu öğrenir ve hemen yerlilerin şefine gider.
    Şefe, Tanrı ile haberleştiğini ve Tanrı'nın yardımın kesilmesine çok kızdığını, bu kızgınlığını da Ay'ı kan kırmızıya çevirerek göstereceğini söyler.
    Ertesi gün akşam Ay tutulması başlar ve Ay'ın rengi tutulmadan dolayı kızıla döner. Kolomb'un oğlu, o anı günlüğüne şöyle yazmış:
    "İnleme ve feryatlarla birlikte, her yerden gemilere doğru geldiler, yiyecek ve içecekler getirdiler, Tanrı'ya onları affetmesini söylemesi için amirale yalvardılar.”
    Kolomb kum saatine bakar, 48 dakika süren tutulma bitmek üzeredir.
    Onlara Tanrı'nın kendilerini affettiğini ve Ay'ı birazdan normal rengine çevireceğini söyler.
    Tutulma biter, Tanrı tarafından affedilen yerliler de mutludur, evrenin işleyişini bilen Kolomb tek bir not düşer seyir defterine....
    ((“Cehalet her zaman köleliği getirir. “
    Kristof Clomp))
    Haziran 1503 ''
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Eski Başkanı Naci Ağbal, Hazine ve Maliye Bakanlığında bakanlık müşaviri olarak görevlendirildi. Naci Ağbal, 20 Mart 2021 tarihinde TCMB Başkanlığı görevinden alınmıştı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

9 aylık bilançolar :

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,119
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    15 gün önce 245 bin TL denilen Peugeot 208 bugun 340 bin olmuş .. Hamdolsun ..
    D*****n kuyruğu koptu,bakıyorum aradaki kar marjı neredeyse 100.000,kim alıp,im satıyor acep ?,bu araba zamanında,buna benzerleriylen 50.000 tl idi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,119
    9 aylık bilançolar :

...Teşekkür,bankalar yine karını artırmış,yani ağlayana m.eme vermişler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    alıntı

'' Prof. Dr. Ahmet FİDAN
    Kristof Kolomb, gemilerin zorunlu tamiratı için Jamaika'ya uğrar. Oradaki yerliler tamirata yardımcı olur, gemi tayfasına yiyecek içecek verir. Ancak tamirat aylarca bitmez. Üstelik gemi tayfası, yerlilerin yiyeceklerini yağmalar. Bu duruma kızan yerliler, yardımı ve yiyeceği keser. Çaresiz durumdaki Kolomb, gemilerde bulunan takvimi karıştırırken, ertesi gün Ay tutulması olduğunu öğrenir ve hemen yerlilerin şefine gider.
    Şefe, Tanrı ile haberleştiğini ve Tanrı'nın yardımın kesilmesine çok kızdığını, bu kızgınlığını da Ay'ı kan kırmızıya çevirerek göstereceğini söyler.
    Ertesi gün akşam Ay tutulması başlar ve Ay'ın rengi tutulmadan dolayı kızıla döner. Kolomb'un oğlu, o anı günlüğüne şöyle yazmış:
    "İnleme ve feryatlarla birlikte, her yerden gemilere doğru geldiler, yiyecek ve içecekler getirdiler, Tanrı'ya onları affetmesini söylemesi için amirale yalvardılar.”
    Kolomb kum saatine bakar, 48 dakika süren tutulma bitmek üzeredir.
    Onlara Tanrı'nın kendilerini affettiğini ve Ay'ı birazdan normal rengine çevireceğini söyler.
    Tutulma biter, Tanrı tarafından affedilen yerliler de mutludur, evrenin işleyişini bilen Kolomb tek bir not düşer seyir defterine....
    ((“Cehalet her zaman köleliği getirir. “
    Kristof Clomp))
    Haziran 1503 ''
    https://twitter.com/ProfDemirtas/sta...40706449104906

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Eski Başkanı Naci Ağbal, Hazine ve Maliye Bakanlığında bakanlık müşaviri olarak görevlendirildi. Naci Ağbal, 20 Mart 2021 tarihinde TCMB Başkanlığı görevinden alınmıştı
    önce bakan

merkeze başkan

şimdi müşavir

korkarım yakında çaycılık da teklif edilir

benim anlamadıgım neden kabul etmiş

Sayfa 130/1002 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz