Sayfa 130/1005 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: Viop L

1. Bankalar hakkında asılsız spekülasyon suçtur. O sosyal medyadaki hırboları akşam alırlarsa şaşırmam, umarım alırlar.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İbrahim Öztürk
    @profiozturk
    Dövize, seçimden sonra el konulacak?

Büyük bir kamu bankası bugün bir müşterisine sadece 300 $, Türkiye Finans ise 400 $’lık tasarrufunun 200 $’ını veremedi.
    (Banka adını da şubesini de söylerim)

Türkiye fiilen iflas etti.
    İthalat durdu.
    Döviz bitti.

secbul buralardaysan bak bakalım bu vatandaşın yorumuna.
    Bu tür spekülasyonlar dedikodular bir gün vatandaşın bankaya para çekmeye kanalize ederse ip kopar. Çok tehlikeli söylemler bunlar.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Vatandaşı 65 dedin mi kolundan tutup atıyorlar.

Vatandaş da kendine kalsa 40 yaşında emekli oluyor.

Siyasetçiler ne hikmetse 70+ alayı hepsi de hiç ölmeyecek gibi devam modunda.

Anlamadım ne tatlı işmiş kimse bırakamıyor...
    vatandaşın alım satım işi olunca hastaneden rapor isterler ama yukarıdakiler geleceğimiz ile ilgili kararlara imza atarken bir şey istemezler bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4. Şişecam RSI 30 a gelmiş. Rusya savaşında gelmişti en son. Nefessiz soluksuz bastı adamlar 50 den beri

5. bankalar döviz yükümlülüklerden dolayı döviz çekene ödeme yapmaya istekliler. Ama tersi şekilde gidip bi 500k dolar getirdim yatıracağım diyin almıyorlar. bence bankalarda fiziki döviz ödemelerde sorun yoktur, bu konuyu müşteri temsilcime defalarca sordum. O tweeti bende okudum, eğer o adam TR de ise alırlar emniyete, sen ne güzel twitler atıyorsun diye.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6. Çarşıda döviz gevşemiş biraz 20.29

7.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Çarşıda döviz gevşemiş biraz 20.29
    https://twitter.com/e507/status/1651...sEXVV64xg&s=19

MB altın satışına artan oranlar ile devam ediyor.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8. Güneş panelinde en önemli girdiler hücre, cam, alüminyum deniyor. kabaca 200 watt panel alanı 1 m2. Türkiye'de yıllık 9000 Megawatt panel üretim kapasitesi varmış. Hesabım doğru ise 45 milyon m2 cam gerekir. 1 m2 cam 200 TL olsa yıllık 9 milyar TL'lik bir pazar olması gerekir.

Geçen bir firma güneş paneli cam yatırımı açıklamıştı, ŞİSE CAM da bu alanda yatırım açıklamıştı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 130/1005 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •