Sayfa 131/452 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon
Arama sonucu : 3744 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Eski takaslari olan biri atabilir mi? 2013 senesinden beri. Ordan cikarmaya calisayim bu Uslu'nun ne zaman aldigini.

Ben bu Uslu'ya takildim. Adam 6 ay "bu isi bilen mali musavir mal aliyor" algisi olusturmus forumlarda kapanmadan once tahtanin sirasi. Ilk alimini ne zaman yapmis, meblagini bilen var mi?

Adam gercekten elinde mal patlamis kumarbaz mi, yoksa bunun baska bir hinligi mi var ona bakalim.

Riza Yildizdas... effendi bir doktora benziyor. Ne zaman almis yarim mlyon lotu bilen var mi? Kap'ta hic aciklama yok. Mazhar Zorlu iken mi almis?

Arkadaşlar zaman herşeyin ilacıdır. Bekleyip göreceğiz . Önce karar bı açıklansin. Adam girenle çıkanı hesaplayıp jeneratörün iflas etmesi işine de gelmiş olabilir. Diğer şirketinin 7 Kasım'da mahkemesi var. Bakalım oradan ne çıkacak. Jeneratörün iflasini duyurup arkasından genyh ve gnpwr hol. Tarihe mi karışacak diyecek yoksa başka Ali Cengiz oyunlarımi oynayacak.

Cok acayip bir yer burasi ya. Hersey alengirli sirketin kendisi gibi. Hicbir soruya net cevap yok.

4. an itibarı ile borsa tarihine geçtim.......

kap bildirisinde, bahsedilen kişi ben oluyorum, bahsedilen yayın organıda MARKA FORUMU.

rakip ne kadar büyük olursa, o kadar güzel.....( maddi imkan olarak yani, kişilik anlamında değil)

simge olup, borsa tarihine geçmek , en güzeli.

ALLAHIM , bana bunu VERECEK BU SENE.....

hemde 2 KERE VERECEK.
    Son düzenleme : deniz4837; 04-11-2017 saat: 00:27.

Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    yani diyosunki kısaca, anladığım kadarı ile......

" mesut kemal, salağın biridir. sakın peşine takılmayın. hiç bi şey yapamaz. boşa kürek çeker. size bi şey derse, tam tersini yapın"

bunu ne zaman demeye başladın peki.......ortada fol yok, yumurta yokken, bir anda çıkageldin eylül de.......tesadüfen, borsa dışındaki, bi şirketin forumunu okumuşsun , baştan sona hemde......

neden okudun, asla yatırım yapma ihtimalin olmayan şirketin sayfasını baştan sona. kepez-çeaş, hitit-artog-clk-arrtog diğerlerini de okudun mu? oralarda da millete hakaret ettin mi?

yoksa sadece bunda yazman mı söylendi sana....
    Bak bak bak. Yine neyi nerden nereye getirdin yazina sonra ekleme yapip. Gormemisim ekledigini yazarken.

Kapanmis bir sirketi okuyamam, ya da elimde hissesi olmayan bir sirketi okuyamam diye bir sart var mi? Ne demek istiyorsun tam olarak? Daha once demisim, su Cihan Suttursusu muydu neydi... elindeki 4 milyon lot satinca haber olmustu adamin yaptigi sahtekarlik. O zamandan aklimda kalmis. Ne diyor bunlar ya, demistim. ADam cikip roportaj yapmisti para borcu vardi, hisse Verdi, ben de sattim diye.

Ben vaktimi ayirmisim, ilgimi cekmis, okumusum, incelemisim. Yazdiklarimin hepsinin destegi, linki var. Seni niye rahatsiz etti bu?

Adam dunyayi dolandirmis, SPK tarafindan kac kere fislenmis, bankalara, factoring sirketlerine milyar lira takmis, yapmadigi pislik kalmamis... ustune ustluk bir de burda hepinizin parasini yemis serefsiz... Sen gelmis ona "ABIM" diyorsun da simdi bana mi satasiyorsun niye ilgilenmisim diye?

Senin Uslu'na gelince... O sahsin borsaya 6 ay boyunca yaptigi alimlar yuzuden (ornegini koydum), insanlar hisselerini satmamis, hisse almis. Manipulasyonun alasi var burda.

A) Bunu elinde mal patladigi icin saftirikliginden maliyet dusurmek icin mi yapmis
    B) MUJDAT mi onu one surmus insanlar hisselerini satmasin diye

Milyonlari olan durust insanlar boyle pislik sirketlerle ugrasmazlar, bulasmazlar. Ama birisi yazmis "kumar duskunlugu var diye". Tek onu dusunebilirim A sikkinin mantikli olmasi icin.

Bulacagim ne oldugunu. Iyi tatiller.

6. CEVABINI mine tozlu vermiş.......

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/639047

7.  Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    CEVABINI mine tozlu vermiş.......

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/639047
    cuma akşamı, burda link verip, ÖVÜNMÜŞÜZ.......körmüsün...

8. Batmışız boşverin, yorumlardan medet umar olduk. Müjdat alamadığı hisseleri mku ya aldırıp parayı sağdan sola koymuş, mku nun kaybettiği birşey yok. Kaybeden bizleriz. Yakında hesaplar sıfırlanır

Sayfa 131/452 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •