Sayfa 131/470 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Balmu Yazıyı Oku
    Bide biri var di genyh ten yüzde onluk hisse almıştı. Niye aldı ki acaba. Aaa bak biri topluyor deyip ky mı çektiler. O ara Mallarını son bir nefesle vermek istediler ama çakacak ky mı bulamadılar.
    Benim dusuncem yazdigin gibiydi. O siralardaki forumlari okumustum, insanlar mali musavir aliyor diye satmiyorlardi.
    Daha usturuplu yazmistim %1 asagidaki olasiliga karsilik.

NOT: Yukardaki onceki yillardaki dolandiricilik yazini okuyunca bu asagidaki %1'lik ihtimalin olmadigini, yani tespit ettiginin 100% dogru oldugunu anladim simdi.

"* 30 sene mali musavirlik yapmis, amma zerre kadar akil mantik sahibi olamamis, elinde 300 bin lot mal patladi diye maliyet dusurmek icin ala ala; SIFIR degeri olan seye 500 bin lira koyup yine SIFIR degeri olan 1 milyon lota sahip mallar mi..."

İşkur kayıtlarına baktığımda Genpower Jeneratörden ayrılarak işsizlik başvurusu yapan 12 kişi dikkatimi çekti .. Zaten toplam 66 kişilerdi.. Müjdat , elektrik mühendisi , finans şefi , 3 adet güvenlik 6 Eder... 66-6 :60 ********* 60- 12 : 48 kişi kaldılar.. Bu ayın Sonunda bir masa 3 icra memuru birde Müjdat okey oynarlar... Finans şefide onlara çay demler bi 6 ayda öyle gider neden 6 ay biliyormusunuz ben temyiz edeceğimde ondan yoksa 6 ay ömrü bile kalmamış gözüküyor. YTD
    Son düzenleme : Murat DOĞAN; 02-11-2017 saat: 16:40. Sebep: imla sayısal değer
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

3. Umut besleyip hergün pişmanlık yaşamaktansa hisselerim silinip bir kez battım demek evladır biz bir kere batarız ama malum kişi yavaş yavaş batacak, artık güveni kalmamış ticari hayatını bitirmiştir sahtekar

4. M.K.Ulu da yaklaşık 1 milyon lot vardı en son kapanmadan önce hisse şimdi maliyeti 0.50 civarlarında olsa adamın 500 bin tl si buhar mı oldu sanmam bu adamlar buhar olacak yere bu kadar büyük para bağlamazlar bunda bir iş var ileride görüp anlarız

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Benim dusuncem yazdigin gibiydi. O siralardaki forumlari okumustum, insanlar mali musavir aliyor diye satmiyorlardi.
    Daha usturuplu yazmistim %1 asagidaki olasiliga karsilik.

NOT: Yukardaki onceki yillardaki dolandiricilik yazini okuyunca bu asagidaki %1'lik ihtimalin olmadigini, yani tespit ettiginin 100% dogru oldugunu anladim simdi.
    çoluk çocukla uğraşmayız demiştik, sana yol vermiştik.......

ki gerçekten senle uğraşacak vaktim yok.....

bilip bilmeden konuşuyosunuz, konuşuyosun, hakaret ediyosun, bi sus demiş, eklemiştim......

" şurda bir kişi bile çıkıp şuna cevap vermiyo, yazıklar olsun".......mete hariç.....

Mesut Kemal Ulu, Rıza Dinçer Yıldızdaş ve Nuri Ünal.......

bu saçma sapan şirketin, TEK GERÇEK YATIRIMCILARIDIR....

sizler burada, onlara küfür ederken, sizden karşılık beklemeden, SİZİN KIÇINIZ KURTULSUN diye uğraşan, PARA HARCAYAN, EMEK VEREN 3 kişidir.

40-50 kuruşa hisse aldınız, 10-15 kuruşa almaya devam ediyosunuz......AMA ŞİRKETİNİZ KURTULSUN diye, NE ELİNİZİ CEBİNİZE ATIYOSUNUZ, NE DE ÇABA VERİYOSUNUZ.......

hadi hisselerimizi, Müjdat Kardeşime, 5 liraya satalım, demeyi, biliyosunuz........

6. Murat Doğan meselesi...........

kendisini pek sevmem....orası ayrı konu.....ama şu an bi şeyler yapmaya ÇABALIYO.......

HERKESİN FAYDASINA OLACAK Bİ ŞEY.......

300 kişi var burda ve herkesin dediği şu oldu bence......( 5-6 istisna hariç, çünkü çoğu sana güvenmiyo, çoğuda çok uyanık)

BANANE, MESUT KEMAL VERSİN......

sizin esas sözleşmenizde,

"Gerektiğinde MESUT KEMAL ULU VE RIZA DİNÇER YILDIZDAŞ diğer herkes için başvuru yapar,genel kurulu toplar, cebinden para harcar, üstüne küfür yer, banamısın diyemez, çünkü herkes onun yüzünden bu hisseyi alacak" DİYE MADDE VARDA , BİZMİ GÖRMEDİK......

Adam bankalara 600 milyon lira gecirmis, Universite Profesorlerini bordrosuna baglamis hirsizliklarina sahtekarliklarina...

Sen hala Levenk Kirca'nin Olacak O Kadar'daki 3 adamindan biri gibi ...

bir gun canim "MUJDAT abim"...
    oteki gun cigerim "Milyon Lotu olan" abim...

Ne isi var lem boyle fisli sahteklararin sirketinde mali musavirlerin, milyon lirasi olan insanlarin?

Insan biraz aklini kullanir.

Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    çoluk çocukla uğraşmayız demiştik, sana yol vermiştik.......

ki gerçekten senle uğraşacak vaktim yok.....

bilip bilmeden konuşuyosunuz, konuşuyosun, hakaret ediyosun, bi sus demiş, eklemiştim......

" şurda bir kişi bile çıkıp şuna cevap vermiyo, yazıklar olsun".......mete hariç.....

Mesut Kemal Ulu, Rıza Dinçer Yıldızdaş ve Nuri Ünal.......

bu saçma sapan şirketin, TEK GERÇEK YATIRIMCILARIDIR....

sizler burada, onlara küfür ederken, sizden karşılık beklemeden, SİZİN KIÇINIZ KURTULSUN diye uğraşan, PARA HARCAYAN, EMEK VEREN 3 kişidir.

40-50 kuruşa hisse aldınız, 10-15 kuruşa almaya devam ediyosunuz......AMA ŞİRKETİNİZ KURTULSUN diye, NE ELİNİZİ CEBİNİZE ATIYOSUNUZ, NE DE ÇABA VERİYOSUNUZ.......

hadi hisselerimizi, Müjdat Kardeşime, 5 liraya satalım, demeyi, biliyosunuz........

8. 666,
    Sende Genyh hissesi var mı?

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 131/470 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •