Sayfa 131/1003 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. Biraz önce felçli arkadaşım aradı. E nabız üstünden tahlillerine baktım. Evde verem tedavisi görüyor. Oyunu kk ver diyemedim hastaneye git gel ambulans vermezlerse sürünür on gün peşinde dolaştı belediye vermiş. Normal benim de halim yok bir haftadır rahatsızım. Evde oy kullansam adam oyun içine açar bakar ondan sonra aynı durum beni bulur diye sürünerek de olsa sandıkta oy kullanacağım. Şimdi bu durumu çok olağan karşılayan arkadaşlar olabilir. Bu arkadaşin sadece tek kolu sağlam. Benim de defalarca başıma geldi. Eğer hastaneye gidip gelecek ambulans bulamazsan beklersin.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Malum şahıs kazansa bile, ki büyük ihtimal kazanacak, özellikle İstanbul ve Ankara'da muhalefet %50 üstünde olmaya devam etmeli, aksi halde çok geçmeden bir bahaneyle kayyum atar diye düşünüyorum...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Az biraz beynamaz olunca kurban fiyatlarından etkilenmiyor insan. O parayla tatil yapıyorum,daha sakin olunca daha az küfrediyorum ve daha az günah yazılıyor. Sonuç olarak daha karlı bir yatırım oluyor.

4.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Az biraz beynamaz olunca kurban fiyatlarından etkilenmiyor insan. O parayla tatil yapıyorum,daha sakin olunca daha az küfrediyorum ve daha az günah yazılıyor. Sonuç olarak daha karlı bir yatırım oluyor.
    bizde gökTürk dinine mensup olduğumuz bizide ilgilendirmiyor

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Sıradan bir vatandaş dahi oy kullandığı sandıkta hırsızlık yaptırmam derse yaptırmaz arkadaşlar.

Şöyleydi böyleydi geçin bunları.

CHP 'den ya da başka bir partiden medet beklemeyin.Kendi sandığınıza kendiniz sahip çıkın.

6.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Linkteki kişinin atom numarası epey yüksek herhalde. Çevresinde epey elektron toplanmış.

Birde geniş aile olsalardı apartmana mı sokağa mı sığarlardı?
    Yorumunuza epey güldüm. Tebrik ederim.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

7. İsmail Saymaz
    @ismailsaymaz
    ·
    2s
    Sinan Oğan, “Karabağ’ı değil, Kandil’i mi destekleseydik†diyor.
    Sormak isterim.
    Sayın Oğan, aday olmak için gereken 100 bin imzayı toplamak amacıyla Kılıçdaroğlu’ndan destek istediğiniz belirtildi.
    Bu bilgi doğru mudur?
    Siz bu durumda Kandil’den mi destek istemiş oldunuz?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

8. o iş öyle değil. köylü krediye saplanmış durumda çekmediği an gider. kk ye verdi sayımda kk ye attığı oyu rte yazsalar itiraz edemez itiraz ettiği an ne kredi çekebilir çektiği kredilerden dolayı traktörünün haciz için yeri söylenir. Büyük şehirlerde tamam ama küçük belde köy kasaba da kimse yapamaz.

Sayfa 131/1003 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •