Sayfa 132/1000 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Türkiyede yaklaşık 4 aydır birçok işyeri kapalı, kapalı olmayanlar ise ayda 8 gün kapalı ve Türkiye son çeyrekte % 5.9 büyüyor, inanan salağı sitsinler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Kafalarını idamlan iyice bozdular, sidik koyulaşınca uzun bacak yerine, bunlar düşünülüyor demek ki.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

3. Bu vatandaşımız inanıyor,bende bize doğru büyüyen bir şeyler olduğuna inanıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=TtkF...el=MilliGazete

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Herifler bir konuşuyor sanki meclise idam yasasını kendileri vermiş onun orada nasıl dönüşeceğini bunlar kontrol ediyor hele ki uygulamayı da kontrol edecekler tabii salla gitsin sonra sallandir gitsin .

Ben Çince mi yazıyorum yok okuduğunu anla diye bana laf sokuyor .

Bu ülkede izlediğim meşhur bazı duruşmalar var buradaki bazı sanıklara kimse idam cezasi veremez verse uygulayamaz bunları görmemiş bilmiyor salak salak konuşuyor .Benim söylediğimi afaki boş laf zannediyor çünkü cahil cahille bir olmamak lazım ama salça oluyor .
    Bir de kategorize etmişler kendi dedikleri idam edilecek bunlara soracaklar ya bunlarda söyleyecek şunu asin bunu asmayin diye .
    Bunlar soyle diyecek tacixcileri sola koyun kadın katillerini sağa koyun sonra bı sağdan bı soldan asin bakın nasıl adalet geldi.
    Beyinsiz herifler.
    Hadi lan ordan.

Senin yazdigina ne laf sokacagim.

Bulasma benim yazilarima.

Reyis sal bizi, evde oturmaktan piskolocik bunalıma girecem...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

6. Bizim kadinlarda Isvecli kadinlar gibi mi olsun diyen oduna, laf maf anlatmam ben.

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kafalarını idamlan iyice bozdular, sidik koyulaşınca uzun bacak yerine, bunlar düşünülüyor demek ki.
    Idam tartismasi degil di yazdiklarim.

Ama okuyan nedense, idam geri gelsin..! dusuncesinin cevabini yaziyor, hele biri var laf salatasi diyor, kafa basmiyor ki, kadin cinayetlerinden, cocuk katillerinden soz ediyoruz.

Yoksa adam bu kadar mi dangalak olur, adam gelir seni asar desin.

8.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Hadi lan ordan.

Senin yazdigina ne laf sokacagim.

Bulasma benim yazilarima.
    Yaran var ki geldin gocundun .
    Ulan salak herif ola ki gerçek tacizciyi delilleri görmeyip serbest bırakırlar sütten çıkmış ak kaşık olsan da tacizci diye asarlar kim olduğuna ve nerede durduğuna gore diye düşünemiyorsun a be beyinsiz
    Sana hayırlı yolculuklar dedik laftan anlamadın.
    Bak bundan sonra başlarım babanın şarap canagindan lvk seni sektör ol git.

Sayfa 132/1000 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •