Sayfa 134/931 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1. çektim gördüm mü hısım yalan mı gerçekmiymiş

2.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    çektim gördüm mü hısım yalan mı gerçekmiymiş
    Sen giderken biz donuyorduk Kalvin, bosver, CHP'yi ne zaman kapatacaksiniz onu soyle.

Asil risk orda diyordun ya..

3. chp çoktan bitti haberin yokmu 15 yıldır üzerine sifon çekiliyor içi boş logar bile daha iyi görev yapar.

4.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    şunuda belirteyim işyatın grafiği belli uğraşıp çözmek için çaba harcamaya gerek bile yok yukarı aşağı yılan gibi . çizgilere göre oyna yukardan sat aşağıdan tekrar al temettüye 3 ay kalana kadar çevir turnike yani. sonra temettüyü al tabi sermaye artırımı yapmaz ise yani bedelli eger bir bedelli yaparsa yıllarca verdiği temettüyü bir çırpıda siler üstüne borçlu çıkarsın yıllarca beklediğinde cabası. bazı arkadaşlar yazmışlar kim satıyor bu kağıdı niye satıyor diye ,karı gören büyük yatırımcı çıkar beklemez temettü felan . aslına bakarsanız işyat grafikçi kâğıdı , belli bir bantta hareket ettiği için ağır ilerliyor kâğıt aşağıdan alınıyor yukarı çıkarken dağıtılıyor işte hepsi bu.
    hımıs niye çıkmıyor bu sence ? bence yukardaki yazımın bi kanıtı bu.gideceği yer belli ve kısıtlı.çizgiye göre en baba 1,02 yapar eger ana trendin üst bandını kırarsa işte ozaman iş yapar ama başından beri hep bu trendde hareket etmiş .yine bu trendde hareket etmeyi düşünüyorsa borsa rekor tazelerse bununda rekoru çizgi sonu 1,02 gözüküyor sonra borsa döner buda ana terndin alt çizgisine yönelir .böylece yine bu ternd üzerinde ufak adımlarla git gel yaparak alsat çılara gün doğar

5.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    hımıs niye çıkmıyor bu sence ? bence yukardaki yazımın bi kanıtı bu.gideceği yer belli ve kısıtlı.çizgiye göre en baba 1,02 yapar eger ana trendin üst bandını kırarsa işte ozaman iş yapar ama başından beri hep bu trendde hareket etmiş .yine bu trendde hareket etmeyi düşünüyorsa borsa rekor tazelerse bununda rekoru çizgi sonu 1,02 gözüküyor sonra borsa döner buda ana terndin alt çizgisine yönelir .böylece yine bu ternd üzerinde ufak adımlarla git gel yaparak alsat çılara gün doğar
    Evet gun dogar tabiki.

Eger o montanda al/sat yapabilen olursa.

250 bin lot'la 1 tik kazanirsin, ya sonra ?

O 250 bin lotu tekrar kaca toplayacaksin.?

Onlarca araci kurum var, eleman calistiriyor, tek tik icin parmak enter'da butun seans bekliyor adam.

Zor.

Ama 10 bin 20 bin lot'la yapan cok, o kadarini yeterli goruyor.

6. Eger yapiyorsa, bu 10-20 Bin TL.lik sermaye ile al/sati, ISYAT'ta yapan adam, bu isi bilmiyor demektir.

Bunu banka hisselerinde yapsa cok daha sik cok daha karli yapabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Evet gun dogar tabiki.

Eger o montanda al/sat yapabilen olursa.

250 bin lot'la 1 tik kazanirsin, ya sonra ?

O 250 bin lotu tekrar kaca toplayacaksin.?

Onlarca araci kurum var, eleman calistiriyor, tek tik icin parmak enter'da butun seans bekliyor adam.

Zor.

Ama 10 bin 20 bin lot'la yapan cok, o kadarini yeterli goruyor.
    evet haklısın ama 1,00 lerden malı versen 90 lardan tekrar alma imkani gözüküyor grafikte . buda kaldıracağın parayı temettüye göre cazip kılıyor.

8. ISYAT'ta zaman cok onemli.

Mal, alistan kazanilir derler ya, o hesap.

Benim maaliyetim 0.76, peki kac senede 2 senede.

Bir sene daha bekledigimde, maaliyet 0.60 TL. olur.

O 3 sene icinde eger 1 yil, 1.20 yi gorurse, o zaman satar %100 kazanirsin.

Gercek olan sans bu, yani sabir ve zamanla kazanilan maaliyet avantaji,

Ve bir gercek, sans topu degil.

Sayfa 134/931 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •