Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Arabin teki 1,5 donumluk arazi almis bodrum yalikavak tan 800 bin TL ye
http://www.milliyet.com.tr/katarli-i...onomi-2435290/
Alirken cok gulmustur heralde, resmen bedavaya almis adam. Dunyanin neresinde bu kadar ucuz arazi var. Yazik gunah ulkeyi uc kurusa satiyorlar
Bati ulkelerinde kapinin kulpunu vermezler adama o fiyata
Son düzenleme : british; 19-04-2017 saat: 19:53.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
http://www.muhtesemyyk.com/landing/?...odIawLBw#index
Bakın kaçırmayın adam %45 kar garantili beton satıyor. Dahası var mı yahu daha ne yapsın bu betoncular ?
Aynı yaşta bir komşu çocuğu arkadaşım var, 2001 krizinde normalde ev alacak kadar olmayan parasıyla sadece Dolar da olması nedeniyle ev sahibi olmuştu, aynı arkadaş ile geçenlerde konuştum, kafasını duvarlara vuruyor, ulan ben nasıl geri zekalıyım da 2 sene önce parayı projeden bir betona bağladım hala bitmeyen projeye taksit ödüyorum diye... Eee! illüzyon bu, herkes etkilenebilir, ÇEKİRGE bu sefer ZIPLIYAMAMIŞIN dedim...
Son düzenleme : umutabi; 19-04-2017 saat: 22:14.
ahmetcim, sn ihtiyar bulgar göçmeni olabilir, 1989 eski komünist jivkov döneminde türklere (müsümanlara) büyük bir baskı kurmuştu idare (belene kampı vs) 300- 400 bin kadar müslüman türkiye'ye kaçmıştı, bir yıl bile geçmeden devrim oldu komünist idare yıkıldı, bulgaristan mültecileri dönebilirdi, ama pek azı döndü.. hemen hepsi burada kaldı..
türkiye böyle bir ülke, nüfusun önemli bir kısmı 105 yıl önceki balkan savaşında kaçıp buraya sığınanlar, bir kısmı cumhuriyet sonrası mübadale gereği yunanistan'dan ihraç edilerek gelenler, bir kısmı 100- 150 yıl önceki bölümde kafkaslar üzerinden rusya coğrafyasından kaçıp gelenler, bir kısmı orta asya'dan 800- 1000 yıl önce gelenler, bir kısmı ortadoğu tarafından gelenler, bir kısmı bir kaç bin yıl önce yaşamış hitit, frig, lidya gibi antik çağdan kalanlar.. dahası da var, genetik araştırmalar gösteriyor ki, hiçbir avrupa ülkesinde rastlanmayan afrika genetiğine sahip olanlara bile sadece türkiye'de rastlanıyor..
türkiye tam bir mozaik, başka bir örneği yok dünyada, üç eski kıtanın kesişim noktası olarak normal bir durum aslında.. burdaki kıssa şu; türklerin 1071 malazgirt savaşıyla anadoluya girenlerin torunları olduğu, daha eski atalarımızın uzak asya'da yaşamış oldukları tam bir palavra.. dil birliği bir anlam ifade etmez, mesela bir süredir küresel hegemon anglo-saksonlar ve ingilizce en yaygın dil, ama bu etnik düzlemde bir anlam ifade etmiyor..
dediklerine yuzde yuz katiliyorum
hatta gecen gun bu isleri cok iyi bildigini iddia eden birisine soyle bir sorum olmustu
Ya kardes internetten anadolu yoruklerinin koylulerinin fotolarina bakiyorum masmavi gozler bembeyaz kirec gibi surat tam bir Anadolu eski medeniyetler DNA si ama orta asya ile hicbir alakasi yok. Resmen Roma kalintisiyiz onlarin torunuyuz
Istanbul Avrupa yakasinda cokca orta asyali goruyorum kimi Kirgiz kimi uygur kimi bilmemne hicbir alakasi yok Anadolu insaniyla. Yani biz orta asyalli Turk degiliz bunun farkindayim.
Neyse konuyu fazla degistirmiyim
Yer İmleri