Sayfa 134/1004 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    El insaf! Spot tarafı 1 kasım 109500.. 18 ocak 155000 bin.. Ben hayatımda böyle bi yükselişi 2000 yılı dışında duymadım.. 8 senedir borsadayım görmedim.. Bu demek değil daha yukarı gitmez.. Nitekim bugün 150800 den çevirerek günlükleri biraz soğutup kustururcasına bi tur daha gitmek istediğini gösterdi.. Lakin temkinli olunması gereken bi evrede bu tarz yorumlardan piyasaya yeni bulaşan arkadaşlar ciddi bi şekilde etkileniyor ve ciddi şekilde poza abanıyor.. Bu piyasada kabul short sadece hedge amaçlı açılabilir ama göstergeler böyle şişmişken kısa vadede daha dikkatli konuşmak lazım..
    evet şu yaptığınız yorumla aynen paralel düşündüğümüzün farkına vardım .!!kusura bakmayın..!!
    ben şuna dikkat çekmek istemiştim.!!
    haftalık o kötü dediğiniz bar 1651 günlük kapanışlar ile ilk adımı atar.!!

oyun alanı da bu our.!!
    neyse kolay gelsin.!!

2. 8 senelik ereğli yatırımcısı olarak söyleyebileceğim ereğli altın vuruş yapıyor. Bu altın vuruş nerde biter konuşmak için erken lakin arkasından gelen çöküşte uzunca bi süre kendisini toparlayamacağını düşünüyorum

3. o değilde markette bir litre tam yağlı süt 7,5 tl allah kahretsin.!!!
    1 dolar ya..hatta cocacola ile aynı neredeyse..cola içerim daha iyi en azından 2.5 tl

4.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    perakende çok iyidir hocam bende bu yatırımı olumlu görüyüroum..!malum kendisi güzel bir ağ oluşturur ve kar edebilir gibi me geliyor reklam kolu da çok iyi.!!
    Sen ben kursak işi büyütmek 10 sene alır, Koç Hepsiburada, Trendyol vs'ye telefon eder arkadaşlar gelecek yardımcı olun dedi mi büyük perakendiceler ile anlaşma sağlanmış olur. Her ilde ilçede bayileri var yeni iş istiyorlardır, AY Kargo bayisi olurlar hemen.

Yapı Kredi vs'nin de kargo işi vardır onu da alırlar muhtemelen.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Herkes erken konuşuyor, bu haftalık kapanışı bir görelim derim

Herkese bol kazançlar.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    vallaha bravo demek istediğimi net özetlemişsiniz.!!

6.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    o değilde markette bir litre tam yağlı süt 7,5 tl allah kahretsin.!!!
    1 dolar ya..hatta cocacola ile aynı neredeyse..cola içerim daha iyi en azından 2.5 tl
    Bu yoğurt neden yapılıyor sanki daha ucuz gibi.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sen ben kursak işi büyütmek 10 sene alır, Koç Hepsiburada, Trendyol vs'ye telefon eder arkadaşlar gelecek yardımcı ol dedi mi büyük perakendiceler ile anlaşma sağlanmış olur. Her ilde ilçede bayileri var yeni iş istiyorlardır, AY Kargo bayisi olurlar hemen.

Yapı Kredi vs'nin de kargo işi vardır onu da alırlar muhtemelen.
    abi en basidinden hepsiburadada çok kargo şikayeti var malum siteye entegre bir eklese ki kendisi kendi kargo ağını kurdu hani ben olsam ilk önce o ksımını aygaza satar yol açarım ali expres bile böyle yapıyor sonra başlasın yurtdışılar ihracAtlar

8. Eskiden patates yemeğinin yanına ekmek katık olurdu, soğan ve patates ekmeğe göre ucuz kaldı, orada fiyat artışı olabilir.

Sayfa 134/1004 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •