burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Ben dönüş bekliyorum.
hafta sonu yazdığım üzere c>1813.9 short kriter gerçekleştiğinden artık short piyasa takip ediyorum, ancak yine hafta sonu belirttiğim üzere bu short için dönüşü yakalamalıyız, yine hafta sonu belittiğim üzere 1813.9 üstündeki c> kısmı, ''1'' da geçebilir, ''111,27'' puanda geçebilir demiştim, pazartesi bankalar hareketi ile c>1813.9 üstüne yeni yelpaze eklendi (111.27 puan) ve grafikte görüldüğü üzere fiyatlar 1925.17 alt üstte geldi,
1925.17 alt üst çizgisini her zamanki mantıkla alt üst manasında kovalamalıyız,..
özetlersek c>1813.9 dan shortuz diyebilirim ama piyasa c>1925,17 de avantaj sunuyor, kime yeni short pozlananlara,
sizden ricam dikkatli olun ve portföy bakımından sıkıntıya tekrar düşmeyin lütfen,
sayın bat56 umarım bu günkü realizeyi olumlu değerlendirebilmiş ve sıkıntılı durumu biraz olsun atlatmışsınızdır,..
bense short yönde henüz poz açamadım, aracı kurumum dün vob hesabıma para aktarmak istediğimde saat 15:00 ı geçtiğinden bu güne sarkacağını söylemişti, bende bu gün aktarırım dedim, bu günde piyasa sabahtan aşağı salınca, benim gözüm 1925.17 ve üstünden olmaz ise şubattan short açabilmek olduğundan bu defa shorta giremedim ve bu düşüncemi erteledim,..
amacım grafikte görülen 1925.17 alt üst yeresinden bir daha fiyatlar oraya denk gelirse yakalayabilmek ve oradan short açabilmek
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri