Sayfa 134/614 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon
Arama sonucu : 4912 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Çok beklersiniz çıkacak diye 2 yıldır burdayız kaybettik ama bekliyoruz öyle kolay kazanmak yok 2023 devam

2. Noldu hayaller paris herkesde galiba nerde bu dirençler cizenler arsacılar asıl bu zamanda konusunda görelim

3. Info yatırım ayın 15 de pol için teknik olarak hareketlenir diyo hisse %5 indi ogunden bugune alsana hareket bisti 2008 krizine cekiyorlar az kaldi orayada zaten tl de çöp oldu doları olanlari teprik ederiz

4. 4.XX fiyatlardan alırken gayet rahat almıştım. Şimdi elim gitmiyor al yazmaya. Geçenlerde bayağı bi satmıştım.(Portföyümün % 65 gibi) şimdi kağıt düştü, düşmesine rağmen elim al'a gitmiyor. içimden bi ses Bu kağıttan bi mok olmaz, uzak dur diyor.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

5. Bugün arka arkaya yedi iş günüdür düşüyor. Yedi uzun kırmızı mum.yarin çarşamba sekiz(çindeki Evergrande kirizi), persembe merkez bankası faiz indirimi krizi. Bu sefer 2.60 altı kesin gibi.ytd

Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Noldu hayaller paris herkesde galiba nerde bu dirençler cizenler arsacılar asıl bu zamanda konusunda görelim
    Kimisi icin firsattir kimbilir itina ile topluyordur o sirada sat allar ile maliyeti zaten dipte olan hissede dahada asagi cekiyordur. Sistemli olan var kademeli alan satan var
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

7.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    Kimisi icin firsattir kimbilir itina ile topluyordur o sirada sat allar ile maliyeti zaten dipte olan hissede dahada asagi cekiyordur. Sistemli olan var kademeli alan satan var
    Bu şirkette "Kimisi icin firsattir kimbilir itina ile topluyordur" Zanetmiyorum, bi toplayan olsa,bu kadar rahat aşağı veremezler. Birileri maliyet düşürmek için alıyor, birileride bunu kâra çevirmeye çalışıyor. Kademelere günlük bakıyorum, kademelerde bi toplayan baskısı yok. Kâğıdı kendı haline bırakmışlar, spek kafasına göre takılıyor. Ytd

8. çin'de ki Evergran de kirizi aşılmışa benziyor. Bugün piyasalar artı başlar, gün sonu açıldığı seviyeden kapatır.ytd

Sayfa 134/614 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •