Sayfa 134/167 İlkİlk ... 3484124132133134135136144 ... SonSon
Arama sonucu : 1332 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hırsız herif yine başladı endekis mühendisliğine, artık bu sayfayı ateşliyoruz.
    Ayasofya nın hissesi de pert
    Reisim hünkârım bir tespitim var. Bunu planlayan yapay zeka mı kullandı başka bir veri mi var bilmiyorum. Bu bofa gibi bazı kurumların eğer kağıdın sağlam bir sahibi yoksa, speği yoksa, sığ değilse. Hissesine göre %10-20 aralıkta gezdirip duruyor. Çoğunda yatırımcılar uzun vadeli olanlar para kazanmadan yıllarca beklerken o grup yada gruplar bu mantıkla inek gibi o hissenin belirli bir aralıkta al sat yaparak yıllarca ekmeğini yiyor

2. Büyük kâğıtlara bak banka hariç üç aylık bir yıllık grafikte belirli aralıkta geziniyor yukarı çok nadiren o aralığın dışına çıkıyor muntazaman o aralıkta geziniyor ve bunu yönetenden biri bofa. Bofa bu şekilde muhtemelen %100-200 arasında bu şekilde para kazanıyor. Çünkü maliyetlenenlerin para kazanmayacağı alan içinde zararda oldukları alanın içinde yapıyor bunu

3. Güzel tespit, bu şekil güzel tespitleri paraya çevirebilirsen tekrar eski günlerdeki gibi paraya para demeyiz

Endekisin tepki yapacağını anladığın anda ücbeş banka biriki holdingle rahatlıkla endekis mühendisliği yapılıyor, bende bunu tespit ettim dayucuğum

Endekiste tepkisel çıkış başladı, yanlış anlaşılmasın tabiri caizse ölü kedi zıplaması da deniyor

Mesela kchol

180 den yetiştin bugün diyelim ve 1000 lot aldık varsayalım
    Ne etti 180bin gayme

Endekiste ölü kedi zıplaması bittiği anda yapuşturalım bakalum
    Şimdilik devam ediyor elimizde var saydık diyelim
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Güzel tespit, bu şekil güzel tespitleri paraya çevirebilirsen tekrar eski günlerdeki gibi paraya para demeyiz

Endekisin tepki yapacağını anladığın anda ücbeş banka biriki holdingle rahatlıkla endekis mühendisliği yapılıyor, bende bunu tespit ettim dayucuğum

Endekiste tepkisel çıkış başladı, yanlış anlaşılmasın tabiri caizse ölü kedi zıplaması da deniyor

Mesela kchol

180 den yetiştin bugün diyelim ve 1000 lot aldık varsayalım
    Ne etti 180bin gayme

Endekiste ölü kedi zıplaması bittiği anda yapuşturalım bakalum
    Şimdilik devam ediyor elimizde var saydık diyelim
    Reis koçhol farklı bir karşında koç var ypkrd var. Onun istemedi bir şeyi yapamazsın. Çok finansal gücü olmayan borçlu kağıtlarda gezinecen. Boğaya eşlik edecen. Misal Ülker özelde cep telefondan grafiği atsam büyütüp baksan net gözüküyor her ay %5-10-20 iteleyip geçiyor. Geçen sene temmuz dan beri itekliyor. Artık yatırımcılar olmuş hatta iyicene saplıyor ki kimildaman beklesin yatırımcılar. Yani uzun vadede bekliyorum diyenler. Ama adam bunu bir yıl içinde 30 kez yapıyor her birinde %5-10-20 Total de voleyi vuruyor. Bofa kadar paran var mı yok. Faiz de yüksek. Tam onun isteği alan

5. Borsada hammadde sorunu yok. Geçmişte %1000-5000-10000 yapanlar var mı. Var hammadde hazır. Hammadde düşünüyor bundan alıyorum bekliyorum bu kadar kazanıyorum plan bu. Pala bu kağıdı her ay bir iki her yıl 10-20 kez gezdiriyor hammadde nin kazanacağı alanın dışına çıkarmıyor kağıdı. Sen aşkınla kucakta uyurken o defalarca gidip geliyor sekiz gibi. Hatta tam sekiz oradaki her duygu orgazm vs hisse de oluyor.

6. Herif endekis mühendisliğine soyununca bu şekilde para katlayabiliriz, aksi halde suyuniçinden çıkamayız dayucuğum
    Hamdım Piştim Yandım

7. En iyisi bu dükkan en azından kırıp dökmek yok. Gırgır şamata bol. Birbirimize takılıyoruz. Abiler ablalar teyzeler buyurun buraya. Birazdan Bozkurt reisim hünkârım gösteri yapacak sirkte öğrendiği hareketleri gösterecek reisim hünkârım çekeceğimiz Bremen mızıkacıları filminde ki rolü için biraz eğitim aldı role adaptasyon için. En büyük arkadaşı oynayacak orada.

8. Sanada Günaydın Ayasofya abi
    Heralde yani bu dükanda hem eğleniyoruz hem de paraları katlıyoruz.
    Aksi durumda dükanı kapatıp gideriz
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 134/167 İlkİlk ... 3484124132133134135136144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •