3.53 uzerine cikamiyor ise bak iyiki bi dolar alalim dedik.
3.53 uzerine cikamiyor ise bak iyiki bi dolar alalim dedik.
Sayın Ston,iyi tatiller kardeşim sen boş ver üretimi sıfır,eleştirisi çook tipleri,eğer tepe dekini saksı diye taşımıyorsan,adamın yazdıklarından faydalanırsın veya daha iyisini sen yazarsın,eleştiren tiplerin hiçbiri de en ufak katkı sağlamadan giydirmeye çalışıyor,sen dinlenmene bak,grafiklerini bekliyoruz.
maksimum tehlike panikden gelmez
rutinden gelen can sıkıntısından gelir
dunyanın en buyuk uçak kazası
ispanyanın atlantikteki adasında pilotun kalkış için bekleye bekleye sıkılması
ve kule talimatını bundan ötürü uygulamamasından mutevellit gerçekleşmiştir
2 super jumbo jet birbiri ustune binip pişti olunca
800 e yakın ölü çıktı
yoksa panik bazen eyidir diri bilem dudar kişiyi
pala genelde bekletir bekletir döker gider
pala bu ya adı ustunde namkör pala
adına ağıtlar düzülmüş pala
3.92 hareketi öncesi son dipte usdtry 24 gün geçirdi öyle hiç belli etmedi 3.92 ye gideceğini sonra hareket bir başladı pir başladı.
Ben zaten kereste tüccarlarının takmıyorum engelledim alayını ne yazıyorlar görmüyorum da yani yazsın dursun kereste tinnnnn
Benim köyde yazdım buraya da yazayım ay sonlarında garip hareketler olur demiştim oluyorsa. Sebebi bu fonlar hesap kitap ve prim işini ay sonlarında göre hesaplıyor o yüzden de ay sonlarında dip yada tepe yapabiliyor yada alakasız hareketlerde yapabiliyor.
Şuan dxy ayın dibi de Euro,gbp,Aud vs alayı ayın tepesinde ayı kapatıyor keza try de ayın dibinde.
Önemli rakamı bende 3.5125 di burası muhtemel 2 noktasıydı bunun altında kapamadığı sürece sıfır sikinti dolabın dursun asıl mevzu geriye kalan haftanin 4 günunde belli olur.Ston kaçar maliyet için paçal diyorum benim işlemler en az 4 kademe oluyor bugün sünnet yarın deniz olayı bende yok beyler,orta ve uzun vadeciyiz biz kısa vade hedef 3.97 orta vade 4.25 yatmaya devam 3.64 görmüş kiprasmamisim buralardami panik yapıp da kiprasicam pehhh kudurdum troller teyteyteyyyyyy
asıl siz utanın. ne yaptığınızı sanıyorsunuz. özellikle senin geriye doğru mesajlarına bakilsa hep aynı yazıların tekrarı. bu kadar boş, bu kadar yetersiz mesaj azdır. 3.7X lerden dolar aldığını yazmışsın. öncesinde de daha yüksek de vardır. tabi sizin yazdıklarınızı bi cümlesine bile inanmıyorum ya. oralardan alan biri şimdi batmış durumda. yok bankaciyim, yok bankadan aldım vs. hep hikaye. sonuçta tam isabetsizlik örneği.
böyle kişileri, yazdıklarıyla fiili durumu ortaya koyarak ifşa etmek gerekiyordu. bu da oldu. artık istedikleri kadar cırlasinlar, bunlara inanan çok olmayacak. görevleri yarıda kalacak.
Yer İmleri