Sayfa 136/166 İlkİlk ... 3686126134135136137138146 ... SonSon
Arama sonucu : 1327 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: ESEN - Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş

1. DNISI da da benzer çıkış (grafik) var.. bu aralar yeni arzlar moda..

2.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    DNISI da da benzer çıkış (grafik) var.. bu aralar yeni arzlar moda..
    Dünden beri ekranımda ama 20,71 üstüne bir atabilse, sonrası güzelde oranın üstüne atana kadar milleti bir meletecek üstat orada da satmazsanız düşmez diyen dangozlar doldurdu investingi.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Dünden beri ekranımda ama 20,71 üstüne bir atabilse, sonrası güzelde oranın üstüne atana kadar milleti bir meletecek üstat orada da satmazsanız düşmez diyen dangozlar doldurdu investingi.
    tavan yapıp açtı zaten.. biraz tokatlasın milleti uygun yerlerden giriş yapabilirim kademeli..

4. 43,50 ortalama ile çıktım gene esenleri bakalım pala çok fırsat veriyor beğenmedim dinlemiyor beni gene.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

5. endeks sıkıntılı biraz.. bahane eder mi bilemem..

6.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    endeks sıkıntılı biraz.. bahane eder mi bilemem..
    43,18 altına gelirse 36 bölgesine kadar bir konsolidasyon beklentim var ama hayırlısı gerçekleşmezsede bereket versin der kenara çekilirim, şaka maka ciddi kazanç elde ettik şu tahtadan.

7.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    43,18 altına gelirse 36 bölgesine kadar bir konsolidasyon beklentim var ama hayırlısı gerçekleşmezsede bereket versin der kenara çekilirim, şaka maka ciddi kazanç elde ettik şu tahtadan.
    yarısını ben de verdim bugün.. bugün de tavan hareketi bekliyordum ama pasif kaldı.. günlükteki indkatör hoşuma gitmiyor bu fiyatlarda.. devam etmem için daha yukarılar yapması gerekecek.. duruma göre diğer kısmını da verdirecek mi bakalım..

iyi kazandırdı.. ortalama 25 den 43 e..

8. endeks..

Sayfa 136/166 İlkİlk ... 3686126134135136137138146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •