Sayfa 136/151 İlkİlk ... 3686126134135136137138146 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: Sistem Analiz

1. devamlı guncelliycam bu tiplerin arızalarını. 1.14X lerden eurusd short dedi 1.18 oldu. bist vadeli ye 127 binlerden short dedi 135 bin oldu. 1247.75 ten gold short dedi. 1270 oldu. dxy den yine terso. hep ters kolpa.

Sayın mme ;sayın stonhand'in attığı grafiklerde hiçbir sorun yok belki tek sorun o grafiklerdeki resmi yanlış okuması ve bu yüzden de terste kalmış olduğunu düşünüyorum.
    Benim dolar ile ilgili düşüncem de basından beri belli ve kur da o yönde yol alıyor.
    Bulunduğumuz durumda doları kısa vadede yukarıya taşıyacak hiçbir emare yok tam aksine ben daha da düşeceğini düşünüyorum.
    Saygılar..

3. bakınız sn Berdog. bu kadar grafik bilgisine sahip olan birinin en azından eurusd nin buralara geleceğini ongorememesi mümkün değil. aylik grafiğe bakan çok rahatlıkla görürdü. bist vadelide, gold u eurusd'de şu pozisyonu aldım dedikten çok kısa süre sonra tam tersi gelişme seyri tesadüf mu

Bence tesadüf olabilir çünkü etrafımda terste kalmış o kadar çok insan var ki!

5. bi ağa vardı buralarda. aylar önce.. dolar başlığında. forum etiğinin içine ederek de olsa eğlenceli yazıyordu. iki üç tutturdu. herkes yere göğe sığdıramıyordu ağalarını. sonra bir çuvalladı, pir çuvalladı. ben dahil birileri yüklenince reis sevgisi dolu (abartmıyorum) video ve bi kaç tehditvari laf ile uzamıştı. sonra bi döndü mü ne galiba, bilmiyorum. takip etmedim.

bundan sonra daha bi üfleyerek okuyorum buraları. aman diyeyim. siz de öyle yapın.

yatırım tavsiyesidir.

6.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    bi ağa vardı buralarda. aylar önce.. dolar başlığında. forum etiğinin içine ederek de olsa eğlenceli yazıyordu. iki üç tutturdu. herkes yere göğe sığdıramıyordu ağalarını. sonra bir çuvalladı, pir çuvalladı. ben dahil birileri yüklenince reis sevgisi dolu (abartmıyorum) video ve bi kaç tehditvari laf ile uzamıştı. sonra bi döndü mü ne galiba, bilmiyorum. takip etmedim.

bundan sonra daha bi üfleyerek okuyorum buraları. aman diyeyim. siz de öyle yapın.

yatırım tavsiyesidir.
    bu dediğiniz kişi eski forumdaydı, kayıtdışı belkide para aklayan bir simsardı. kaç kere gel dükkanıma diye tehdit etti. salağa bak ne gelecem lan senin batakhanene. bunlar vergi falan vermez ama sözde en vatansever bunlardır. malum çarşıda vergi kaçırılıyor dediğimde delirmişti, hemen osmanlı düşmanı da olmuştum

Bugun 53.35 gelirse saticam buneya.

8.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bugun 53.35 gelirse saticam buneya.
    dostum panik yok, yat üstüne keyfine bak.

Sayfa 136/151 İlkİlk ... 3686126134135136137138146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •