Sayfa 1369/1860 İlkİlk ... 36986912691319135913671368136913701371137914191469 ... SonSon
Arama sonucu : 14879 madde; 10,945 - 10,952 arası.

Konu: Hisse.net Haftalık Hisse Yarışması

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR_İZMİR
    Gönderi
    2,922
     Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    ...Yönetici miz le irtibata geçeyim.o da eğer okuyorsa burayı yardımcı olursa sevinirim...
    her yeri okumaz sen özel'den mesaj at guneysu'ya

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    Yahu batık herkezi duygulandırdın bence olmuyorsa olmuyordur ....belkide biraz ara vermen senin için daha iyi olur .... Sana tavsiyem 2-3 ay bu yarışmaya gerçek aklından gecen hisselerle gir (nakit olarak değil)kendini burada gör ....yok ben bağımlıyım senetsiz yatamam diyorsan ilk 30 dan hisse bul....onlar bukadar can yakmaz
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Alıntı Originally Posted by CÜNEYT Yazıyı Oku
    her yeri okumaz sen özel'den mesaj at guneysu'ya
    Tamamdır...isim önerileriniz alablirim.burada yer kaplamasın diye özelden de gönderebilirsiniz....Ha şimdi aklıma bir tane daha geldi...Atın intikamı nasıl???

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR_İZMİR
    Gönderi
    2,922
    KATILIM LİNKİ

TAKİP LİNKİ

*************** KURALLAR *********************

1 - Hisse.net sitesinde kullandığınız üye isminizi giriniz.
    2 - Listeden 3 hisse seçiniz.
    3 - Hisselerin toplam oranı % 100 olmalıdır.
    4 - Seçilen 1 hissenin toplamı en fazla % 50, en az % 20 olmalıdır.
    5 - Hisselerin seçilme sebebi tercihen olup, yazılmak istenmiyorsa (.) konulabilir.
    6 - Karışıklık olmaması açısından linke yazdığınız tahminleri bu topiğede yazmanız gerekmektedir.
    7 - Listede olmayan eklenmesini istediğiniz hisse varsa ilgili topige yazarak eklettirebilirsiniz.
    8 - Bist Ana ve Yıldız Pazar hisseleri yarışmaya dahildir.
    9 - Yazılan hisselerin toplam oranı % 100 den fazla yada eksik olduğunda % 34 - % 33 -% 33 şeklinde değerlendirmeye alınacaktır.
    10-Yarışma başlangıcı Alım ve Satım fiyatı Cuma günü kapanıs fiyatlarıdır.
    11 - Yarışma haftalık olup, başladıktan sonra hisse değişimi olmayacaktır.
    12 - Verilen linke yazamayanlar topiğe tahminlerini yazarken belirtsinler.Arkadaşlardan biri fırsat bulursa kaydeder. Edemezsekte günah bizde değildir.
    13 - Tahminlerinizi her hafta Cuma gününden Pazartesi sabahı 09.30 e kadar yazabilirsiniz. 09.30 den sonraki tahminler yarışma dışı sayılacaktır.
    14 - Sonuçlar Cuma akşamı yayınlanacaktır.
    15 - Kazananları tebrik ederken foruma ayrıca yazılmayacaktır.

*** HİÇBİR ŞEKİLDE YATIRIM TAVSİYESİ OLARAK DEĞERLENDİRİLEMEZ

Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    Yahu batık herkezi duygulandırdın bence olmuyorsa olmuyordur ....belkide biraz ara vermen senin için daha iyi olur .... Sana tavsiyem 2-3 ay bu yarışmaya gerçek aklından gecen hisselerle gir (nakit olarak değil)kendini burada gör ....yok ben bağımlıyım senetsiz yatamam diyorsan ilk 30 dan hisse bul....onlar bukadar can yakmaz
    Haklısın kardeşim ben hatamı biliyorum da uygulayamıyorum maalesef...
    1. hatam şu ..borsaya başlayalı 21 yıl oldu...inan bir gün bile hissesiz günüm geçmedi...arasıra satıp düşmesini beklemek lazım.bence en büyük hatam bu,kanun var sanki 365 gün hissede kalınacak diye....

ya yazmayım diyorum.yazdıkça açılıyoruz.Az sonra başkan sopayı kafama indirecek....borsa vurmuş.bir de ben vurayım diyecek..gerçi onun vurmalarına alışkınım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR_İZMİR
    Gönderi
    2,922
     Alıntı Originally Posted by ekin1001 Yazıyı Oku
    Özbal %25
    Halkb %25
    Asels %50

http://www.hisse.net/topluluk/showth...13#post1254313

IQ_Pro_G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ekin LİNK'E CEMAŞ yazmışsın

ekin1001...........ASELS 50% ..... HALKB 30% ..... CEMAS 20%

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Tamamdır...isim önerileriniz alablirim.burada yer kaplamasın diye özelden de gönderebilirsiniz....Ha şimdi aklıma bir tane daha geldi...Atın intikamı nasıl???
    SESLİ GÜLDÜM BENCE SANA renascence (YENİDEN DOĞUŞ) YAKIŞIR
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

8.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Arasıra böyle yazmak insanı gerçekten bir miktar da olsa sevindiriyor,UMUTLANDIRIYOR...Bakın burada ilk yazımdan beri en az 10 -15 arkadaş telkinde bulundu.bunlar çok güzel duygular...TEKRARDAN SÖYLÜYORUM.BURADAN TEK TEK İSİMLERİNİZİ YAZMAYACAĞIM.çÜNKÜ FORUMDA AKTİF OLUPTA iyi dileklerini iletmeyen arkadaşım yok.....İYİKİ VARSINIZ DOSTLAR....ALLAH HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH.İYİLERLE BİR KILSIN...
    Allah yardimcin olsun sn.batik,en onemli nokta sn.minhananin yukarida yazdigi gibi hikayesi olan ve beklentili hissede olmak,oyle olunca en fazla zaman kaybediliyor,er gec ederine geliyor,kisa zamanda feraha cikarsin insallah...

Sayfa 1369/1860 İlkİlk ... 36986912691319135913671368136913701371137914191469 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •