Sayfa 137/166 İlkİlk ... 3787127135136137138139147 ... SonSon
Arama sonucu : 1327 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: ESEN - Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş

1. Yapıyla merill in robotlarına artık gün doğdu, 3-4 kademeye milyon lotlarla açık yapa yapa at koştururlar tahtalarda.
    Şu ortamda esen kaya gibi durdu ama hala şelale modu gelmedi demekki güzel KY döktü pala ama şu ortamda taş olsa çatlar yahu natene sağlam bastılar bizim aslan parçası acımadıki modunda hala.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2. 40,60-40,70 bölgesine alımları yerleştirdim bakalım pala verecek mi ?
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3. 43,50 den verilen esenler geri 40,65 ortalama ile yerine konuldu sağol palacımmm cansın.

4. Şaka maka merillin robotu sanırsam üçtür düdüklüyorum başımıza iş gelmese bari hahahahaaha

5. dün aklıma da gelmedi değil.. neyse yarısı daha altı var mı görelim..

6. 40 altı stop olurum demiştim özelden ama dayanamadım stop oldum..

devam edenlere bol kazançlar olsun..

7.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    40 altı stop olurum demiştim özelden ama dayanamadım stop oldum..

Bereketli olsun. Sayın sevenhil

8.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    40 altı stop olurum demiştim özelden ama dayanamadım stop oldum..

Ben devam üstat şu 48 ve üstünü bir görmem lazım ondan sonra tam çıkış kararı vericem bakalım.
    44 civarından maliyet yapana sabır diliyorum devre kesince psikoloji falan kalmaz bunlarda.

Sayfa 137/166 İlkİlk ... 3787127135136137138139147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •