Sayfa 137/582 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    ereğli

Enigma Selamlar, sen ki sakin insansın Seni bile şaşırtıyorlar...

2.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    halkbank 5 tl düşecek diye 2 analist beni aradı, UYARDILAR YAZIK OLUR, SAKIN ALMAYIN PİŞMAN OLURSUNUZ DEDİLER , almak zaten gündemimde olamaz , fk bakar en baştan elerim o firmayı... garantici mühendis yaklaşımı benimkisi pro trader değiliz henüz,,,balon şirketler olmuşlar , o seviyede düşer mi bu ne yaaa ENİGMA BEY !!!

abi spk onaylı kurum çalışanlarınca resmi bilimsel YORUM YAPILIYOR, KY ye fena bir olay kurgulanmış, devlet bu taban taban konusuna el atmaz ise 300-4000 can yandı diye defterin kapağını kapatıp sineye mi çekecekler nedir RESMEN AMAÇ NE OLABİLİR bu ahlatçı olaylarında... VAKIBANK VE HALKBANK berbat bir OPERASYON YEDİ ok ama DİPLERİ, YOK DENİYOR ABİ !!

5 tl halkbank vakıfbank 4 tl geri dönecek diyorlar..
    banka endeksinde 50 günlük ortalamalara yaklaşma var.oradan bir V hareketi gelebilir.tepkinin boyutunu o zaman değerlendirmek lazım.

3. 1,5 yıl önce oğluma araba almıştım, 130 bin liri. araba bugün yaklaşık 380 bin lira, kasko ve trafik sigortası için 13961 lira istediler. Ülkeyi bitirecekler tamam bunda bir sıkıntı yok, ama bu kadar hızlı bitireceklerini kimse tahmin etmedi.

4.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Enigma Selamlar, sen ki sakin insansın Seni bile şaşırtıyorlar...
    aleyküm selam fedoramca.gerçek şu ki son dönem endeks ve hisse hareketleri borsa tarihinde görülmüş şeyler değil.tuhaf bir döneme tanıklık ediyoruz.varlık fonu eliyle kendi hisselerinde ve diğer hisselerde operasyon yapılıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    banka endeksinde 50 günlük ortalamalara yaklaşma var.oradan bir V hareketi gelebilir.tepkinin boyutunu o zaman değerlendirmek lazım.

elinize sağlık yine ENİGMA BEY müthiş bir teknik analiz yapmışsınız abicim tam da 3 bilanço fiyatlamasına kadar bir PROJE operasyonu kanlı canlı olabilir. YTD

6. yatırım finansman sabah bülteninde 4 hisse tavsiyesi vermişti.

aselsan,ekgyo,ttkom ,bimaş..çok ağır şeyler yazılabilir bu raporları sunup,delice satanlar için.neyse.

aselsanda kıyım yapam kurum kendisi.diğer 3 senette de ciddi satıcı.
    tüm piyasada ise 1 milyar tl üstü satıcı.
    cuma günü endeks değişikliği muhabbetine 1 milyar üstü mal almıştı.hepsini piyasaya geri vermiş oldu.

7. ASELSAN öneriyorlar evet ,bimas evet sanayiler de var benzer öneriler bana da sms geldi kardeş

ciddiye aldım mı peki tabi ki hayır aselsan ralliden önce telegramdan hüsrev bey var o 22 alınız demişti dinlemedim ok yükseldi şu an alım makul değil.

spek sanırım mal toplamaya hevesine devam ediyor .)) ucuz firmalar devre kesecek az sonra ..

8. Endeksi öyle bir hale getirdi ki, nerden satarsan sat karlısın, vakıf bank 3 den aldı 15 den sattı, arada her yerden alıp satar. Dolar ciddi bir atak yapmazsa bir süre sadece endeks bazlı grafiklere bakmak gerekir.

Sayfa 137/582 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •