Sayfa 137/1011 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: Viop XLVI

Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    Nasıl yani 100 bin tl ile 1 endeks pozisyonu açarsan ortalama 0.5 kaldıraç olur hisse senedinden bile az. Ayrıca o alttan aldım uçtum olmuyor mumlar çok sarkıyor aşağıya bir şekilde pişman ediyorlar. Ben çok kazanan olduğuna inanmıyorum burada hisse senedinde bile çok kazanan yoktur. Pandemiden sonra zaten hızlı yükseldi sonra da kaç kere anlamsız taban oldu borsa iyi bıktırdılar. Yukarı harekete de kimse inanmadı. Hiç bir halt bilmeyen pandemiden sonra borsaya giren kazanmış olabilir ne yazık ki. Kolay kolay çökmüyor da hisseler. Aşağı hareket bu forumdakiler gibi önlem alanları patlatıyor öbür adam düştüyse çıkar diyor ve bir kaç gün sonra çıkıyor.
    Kazanan yüzde 20 geçmez diye tahmin ediyorum

2. 100 bin tl öz varlığına karşılık

1 jeton açarsan 52 bin tl kabaca 53 bin tl

Almış Veya satmış oluyorsun

Benim gözümde yüzde 50 kaldıraç var demek

Vobun amacı bu zaten 50 bin tl gömmek yerine 8 bin tl gömüyorsun geriye kalan 42 bini başka yerde değerlendiriyorsun yada risk yayıyorsun

3. Misal 10 jeton ile işlem yapan biri

Günde 400 tl ye bile razı olmalı bence

Yeterki her gün kazansın felaket rakamlar oluyor

Yani karı gördün mü cebe indireceksin arkadeş acımayacaksın

4. İşte trend de cebe indiriliyor ya en büyük sıkıntı o... Sermaye bileşke büyümesi kayboluyor. Bol sıfır görünce insanımız korkuyor. Trend bitene kadar cebe indirme, hemen temettü emekliliğine kosmamali mesela
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Misal 10 jeton ile işlem yapan biri

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Gram altın 1072 tl oldu

1100 tl gram altın 11.05 altıns1 hedefim bakalım kaç günde gelecek
    Rus nükleer tehdidi altin ve gümüş ü hareketlendirdi...ciddiyetine bakmalı...arkası gelir mi bakacaz

6.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    İşte trend de cebe indiriliyor ya en büyük sıkıntı o... Sermaye bileşke büyümesi kayboluyor. Bol sıfır görünce insanımız korkuyor. Trend bitene kadar cebe indirme, hemen temettü emekliliğine kosmamali mesela

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Orası öyle işte ondada piyasayı koklayacaksın trend sağlam olup olmadığına bakacaksın bazen piyasa trend olmaz vurkaç olur stop patlatma olur vb vb zamanla deneyim kazanıyor insan

Misal 10 jeton ile işlem yapan biri

Valla dayucum senin anlattığından çok şey öğretti...Sen resme çok büyük bakıyorsun....Duygusal yaklasmadiginı gördüm ... Onların psikolojik durumunu iyi sentezleyip temel verileri iyi yorumluyorsun...iki gündür VOB için yapılan işlemler long gibi görünse de gerçekte aşağı yönlü olması gerektiğini önce sen yazdın... Tebrikler tekrar

8. 1900 lü yıllarda o yıl yaşanan enerji balonunu en güzel çarli çaplin anlatmış
    https://m.youtube.com/watch?v=_0a998z_G4g

Sayfa 137/1011 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •