Sayfa 138/616 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Seyredin seyredin bist 0.50 artı eksimiyiz 😃😃😃😃 dedikmi sizinle taşşak geciyo bunlar .

2. 2011, 2013, 2015, 2018, 2021
    Bu yıllarda endeks hep zirve yapmış. Kağıtların geneli buna uymuş, ki öyle de olması lazım mantıken, bizim eşek de dahil. Olağan üstü haberlerle gelişen spükülatif hareketleri saymıyorum. Takribi 2-3 sende bir endeks zirve yapmış. Yani 2020-2021 zirvesine bizim kağıt 4 lerle katılmış. Artık bir haber olmadığı sürece 2-3 sene den önce 4 leri görmek istatistiki olarak uygun değil. 2023 te de seçim var. Seçim iyi algılanırsa endeks çok iyi bir ralli yapar. Nasıl iyi algılanacak o da benim için bir bilinmez. Akp gelse negatif bişey, hükümet değişse bilinmezlik ortamı dolayısıyla yine negatif bişey. İyi olacağını öngörürsek 2023 seçim sonrasına kadar endeksten ve kapıttan bişey beklemeyin. Sürünme dönemine giriyor. Bu yıl kapanmadan biraz belki ufak showunu yapar sonra yine süzülme bekliyorum. Tamamen öngörüdür.

3.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    2011, 2013, 2015, 2018, 2021
    Bu yıllarda endeks hep zirve yapmış. Kağıtların geneli buna uymuş, ki öyle de olması lazım mantıken, bizim eşek de dahil. Olağan üstü haberlerle gelişen spükülatif hareketleri saymıyorum. Takribi 2-3 sende bir endeks zirve yapmış. Yani 2020-2021 zirvesine bizim kağıt 4 lerle katılmış. Artık bir haber olmadığı sürece 2-3 sene den önce 4 leri görmek istatistiki olarak uygun değil. 2023 te de seçim var. Seçim iyi algılanırsa endeks çok iyi bir ralli yapar. Nasıl iyi algılanacak o da benim için bir bilinmez. Akp gelse negatif bişey, hükümet değişse bilinmezlik ortamı dolayısıyla yine negatif bişey. İyi olacağını öngörürsek 2023 seçim sonrasına kadar endeksten ve kapıttan bişey beklemeyin. Sürünme dönemine giriyor. Bu yıl kapanmadan biraz belki ufak showunu yapar sonra yine süzülme bekliyorum. Tamamen öngörüdür.
    yanlış anlaşılmaya neden olabilir diye yazıları sildim..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

4. buna benzer bir durum BUCIM,de gerçekleşti ..?
    bayagı bir mal toplanmıştı 2016 yılında patron bıktırıp %70 bedelli yaptı bu adamlar bedelliyede katıldı yine dökemedi 6.50 den 2.50 tl kadar getirdi bu adamlar 4.50 den malı verince alıp 12 tl götürdü patron ..bizzat şahit oldum..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

5. ky yatırımcı tamamen bu gurup ve patron arasında sıkışıp kaldı..alanlar malı vermezlerse veya bir şekilde anlaşmazlarsa üç ileri beş geri hergün küfür edip sinir olup dururuz..
    ZIR-DELİ Y.T.D

6. https://invst.ly/w58fq

uzattıkça uzatıyor buralar artık diyebilirmiyiz 6 defa aynı yere vurmuşuz..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

7.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    ky yatırımcı tamamen bu gurup ve patron arasında sıkışıp kaldı..alanlar malı vermezlerse veya bir şekilde anlaşmazlarsa üç ileri beş geri hergün küfür edip sinir olup dururuz..
    Geri gelse neler olacak bi bilse herşeyi bist belirleyecek toparlanma bi başlasa dolar dengelensin 9 mu olur geçermi durduğunda bistte bi yükselme olcak bitik durumda borsamız

8.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    buna benzer bir durum BUCIM,de gerçekleşti ..?
    bayagı bir mal toplanmıştı 2016 yılında patron bıktırıp %70 bedelli yaptı bu adamlar bedelliyede katıldı yine dökemedi 6.50 den 2.50 tl kadar getirdi bu adamlar 4.50 den malı verince alıp 12 tl götürdü patron ..bizzat şahit oldum..?
    Bu fiyattan ne bedelli ne bedelsiz olur biri beynine girsede bedelli yapsalar on numara olur bu fiyattan

Sayfa 138/616 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •