Bu çeyrek çin operasyonlarından da ilave katkı bekleniyor..ayrıca şirketle görüşmemde sermaye piyasalarında oluşan işlem artışları ek gelir sağlıyor dendi bana..
Bu çeyrek çin operasyonlarından da ilave katkı bekleniyor..ayrıca şirketle görüşmemde sermaye piyasalarında oluşan işlem artışları ek gelir sağlıyor dendi bana..
Şirkette beklentiler silsilesi var..
Greenx iç pazar sonrası 5 ülkede faaliyet..
2024 yüksek bedelsiz..
Bir ihtimal tradesoft halka arzı..
Halka arz büyüklüğüne göre 1 milyar tl si ATP ye iş olarak gelecek düzenli gelirlere olumlu etkileyeceğini düşünüyorum
tab ın elinde olan burger king gibi firmaların yapay zeka destekli siparişleri dijital ekranlardan verileceği sisteme hızlıca tüm şehirlerde gecileceğine düşünmekteyim
https://youtu.be/-1E4Wga7o0s?si=0hYJwFeNONqgCVgO
Tab a faydası;
Müşterilerin yaş gruplarına göre istatistiğini tutma, kampanyalara karşı davranışları öğrenme, ve yapay zeka ile ürüne yönlendirme
Çalışan sayısında azalma
Olarak gösterilebilir
ATP faydası ise;
İşlem başına düzenli gelir elde etme
Dolayısı ile Atp iştiraki zenia gelirlerinde cok ciddi miktarda büyüme oluşacaktır
Yılda 350 milyon fiş kesilen bir bir ürüne dijital ekranlar entegre edildiğinde işlem başı gelirleri düşündüğümüzde [emoji857]
Ayrıca
Fastfood grubuna özel bir dijital cüzdan oluşturulacağını düşünmekteyim cüzdana parayı yüklersin özel kampanyalardan faydalanırsın (ATP nin greenX ile web 3.0 çözümünü tab gıda ürünlerine de getirmesini bekliyorum)
starbucks dünyada bir cok bankadan daha fazla paraya sahip bu dijital cüzdanı ile genç arkadaşlarımız varsa ne demek istediğimi anlamışlardır [emoji16]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Halka arzdan 3-5 lot TAB GIDA alacağıma ATATP almak daha mantıklı olabilir.Tahta yapıcıyı biraz uyuz edeyim dedim![]()
ATP'nin genel yönetim giderleri çok fazla bence. Bunu düşürebilirse karlılık çok daha iyi olabilir.
ne yapmaya çalışıyon satan yok ,bugün tavan yakışır sana ...yoksa elindeki hisseleri de kaybecen ,demedi deme
Yer İmleri