Sayfa 138/372 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon
Arama sonucu : 2976 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1. Bu çeyrek çin operasyonlarından da ilave katkı bekleniyor..ayrıca şirketle görüşmemde sermaye piyasalarında oluşan işlem artışları ek gelir sağlıyor dendi bana..

2. Şirkette beklentiler silsilesi var..
    Greenx iç pazar sonrası 5 ülkede faaliyet..
    2024 yüksek bedelsiz..
    Bir ihtimal tradesoft halka arzı..

3.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Güzel haber her anlamda.Tabgida büyüdükçe atatpnin işleri büyüyecektir.Ayni zamanda halk arz gelirlerinden digitallesmeyede %15 ini ayırması da güzel.

Hayırlı olsun ortaklar..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
    Halka arz büyüklüğüne göre 1 milyar tl si ATP ye iş olarak gelecek düzenli gelirlere olumlu etkileyeceğini düşünüyorum

tab ın elinde olan burger king gibi firmaların yapay zeka destekli siparişleri dijital ekranlardan verileceği sisteme hızlıca tüm şehirlerde gecileceğine düşünmekteyim

https://youtu.be/-1E4Wga7o0s?si=0hYJwFeNONqgCVgO

Tab a faydası;

Müşterilerin yaş gruplarına göre istatistiğini tutma, kampanyalara karşı davranışları öğrenme, ve yapay zeka ile ürüne yönlendirme

Çalışan sayısında azalma
    Olarak gösterilebilir

ATP faydası ise;

İşlem başına düzenli gelir elde etme
    Dolayısı ile Atp iştiraki zenia gelirlerinde cok ciddi miktarda büyüme oluşacaktır

Yılda 350 milyon fiş kesilen bir bir ürüne dijital ekranlar entegre edildiğinde işlem başı gelirleri düşündüğümüzde [emoji857]

Ayrıca

Fastfood grubuna özel bir dijital cüzdan oluşturulacağını düşünmekteyim cüzdana parayı yüklersin özel kampanyalardan faydalanırsın (ATP nin greenX ile web 3.0 çözümünü tab gıda ürünlerine de getirmesini bekliyorum)

starbucks dünyada bir cok bankadan daha fazla paraya sahip bu dijital cüzdanı ile genç arkadaşlarımız varsa ne demek istediğimi anlamışlardır [emoji16]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Satışlara olan etkisi ile TAB gıda nın ATP yazılım için önemi açıkça görülebiliyor.

5. Halka arzdan 3-5 lot TAB GIDA alacağıma ATATP almak daha mantıklı olabilir.Tahta yapıcıyı biraz uyuz edeyim dedim

6. ATP'nin genel yönetim giderleri çok fazla bence. Bunu düşürebilirse karlılık çok daha iyi olabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by White Knight Yazıyı Oku
    ATP'nin genel yönetim giderleri çok fazla bence. Bunu düşürebilirse karlılık çok daha iyi olabilir.
    Argeye büyük para harcanıyor..2 kata çıkardı çalışan sayısını..

8. ne yapmaya çalışıyon satan yok ,bugün tavan yakışır sana ...yoksa elindeki hisseleri de kaybecen ,demedi deme

Sayfa 138/372 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •