Sayfa 137/372 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon
Arama sonucu : 2976 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by Rick Guerin Yazıyı Oku

https://www.youtube.com/watch?v=NR80PyGPaGc

Dangalak spek bastıkça mal kaybetmeye mahkusun.Aklını başına al.

Manasi derinnn
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

2. AAV-ATA PORTFÖY İKİNCİ HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) 56.7TL ortalamalı hissse var. Tahta yaparkende biraz mantık olur yani.Bu durum ancak zeka geriğili göstergesi olabilir.Paran yoksa yapmayacaksın bu işi.

3. Hakim ortağımız olan Ata Holding iştiraki Tab gıdanın halka arz onayı geldi. ATP Zenia üzerinden digital çözümler konusunda müşterimiz olan Tab gıda halka arzı hem Ata Holding hem de ATP yazılım açısından olumlu.

4. Tab gıda halka arz onayı geldi, bize etkisi ne olur, kullanmış olduğu altyapıyı sağlamakta, halka arz gelirinin %15’lik kısmını ayıracağı kısım bize etki eder mi?

5.  Alıntı Originally Posted by Rick Guerin Yazıyı Oku

Hakim ortağımız olan Ata Holding iştiraki Tab gıdanın halka arz onayı geldi. ATP Zenia üzerinden digital çözümler konusunda müşterimiz olan Tab gıda halka arzı hem Ata Holding hem de ATP yazılım açısından olumlu.
    Bildiğim kadarıyla tab gıda halka arzından gelen gelirin %15 i atp ye verilecek yazılım ve donanım geliştimesi için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Rick Guerin Yazıyı Oku

Hakim ortağımız olan Ata Holding iştiraki Tab gıdanın halka arz onayı geldi. ATP Zenia üzerinden digital çözümler konusunda müşterimiz olan Tab gıda halka arzı hem Ata Holding hem de ATP yazılım açısından olumlu.
     Alıntı Originally Posted by ikonia Yazıyı Oku
    Tab gıda halka arz onayı geldi, bize etkisi ne olur, kullanmış olduğu altyapıyı sağlamakta, halka arz gelirinin %15’lik kısmını ayıracağı kısım bize etki eder mi?
    Hayırlı olsun. Halka arz gelirinin %15'i dijitalleşme ve teknoloji yatırımları için ayrılmış. Bunun bir kısmı ATP'den alınacak hizmetler için kullanılacak mı bakalım.

7.  Alıntı Originally Posted by Rick Guerin Yazıyı Oku

Güzel haber her anlamda.Tabgida büyüdükçe atatpnin işleri büyüyecektir.Ayni zamanda halk arz gelirlerinden digitallesmeyede %15 ini ayırması da güzel.

Hayırlı olsun ortaklar..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

8.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Sn Kazanckapısı,

Öncelikle bilgilendirmeler için teşekkürler.
    2023 ve 2024 için kar tahminlerinizi okudum.

Sizin arastirmalariniza göre Greenx in cirodaki % olarak etkisi ne olacak gelirin yüzde kaçı burdan gelecek böyle bir tahmininiz var mi?

Ben bugün de yatırımcı iliskilerinden Burcu Hanımla tekrar görüştüm ve greenx den biz yatirimcilarin beklentisinin büyük olduğunu ama ciroya ne kadarlık bir etkisi olacağı konusunda bir fikir uretemedigimi ilettim.Ayni zamanda bununla iglili dünya da örnekleri var olan şirket varsa bunu paylasmasini istedim.En azından bu işi yapan x şirkete ne kadarlık bir etkisi olduğunu bulabilirsek bir varsayim yapılabilir diye..

Kendisi de bu konuyu arastiracagini ve dönüş yapacagini iletti.Ayrica yatırımcı da böyle bir beklenti varsa greenx de beklentilerle ilgili zamani geldiğinde bununla ilgili de bilgi paylasabileceklerini belirtti.

Bence yatırımcı iliskilerini ne kadar çok kişi arayıp kafasindaki soruları sorarsa ilgili birim gelen sorular doğrultusunda daha verimli çalışmalar,aciklamalar ve bizleri aydinlatacak güzel bilgiler edinmiş oluruz.

Ben sirketin yatırımcı ilisklerinin yaklasimini da beğendim.

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
    Burcu hanımla 4 kez görüştüm..greenx olayı her çeyrek artarak bir etki bekliyorum..mesela son çeyrek 70-80 milyon bir etki beklerim cirosal ve kar marjı yüksek olabilir..hem yıllık üyelik hem komisyon alınacak ancak komisyonun yüzdesel bilgisini alamadım..

Sayfa 137/372 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •