Originally Posted by
Eagle24
Sn Kazanckapısı,
Öncelikle bilgilendirmeler için teşekkürler.
2023 ve 2024 için kar tahminlerinizi okudum.
Sizin arastirmalariniza göre Greenx in cirodaki % olarak etkisi ne olacak gelirin yüzde kaçı burdan gelecek böyle bir tahmininiz var mi?
Ben bugün de yatırımcı iliskilerinden Burcu Hanımla tekrar görüştüm ve greenx den biz yatirimcilarin beklentisinin büyük olduğunu ama ciroya ne kadarlık bir etkisi olacağı konusunda bir fikir uretemedigimi ilettim.Ayni zamanda bununla iglili dünya da örnekleri var olan şirket varsa bunu paylasmasini istedim.En azından bu işi yapan x şirkete ne kadarlık bir etkisi olduğunu bulabilirsek bir varsayim yapılabilir diye..
Kendisi de bu konuyu arastiracagini ve dönüş yapacagini iletti.Ayrica yatırımcı da böyle bir beklenti varsa greenx de beklentilerle ilgili zamani geldiğinde bununla ilgili de bilgi paylasabileceklerini belirtti.
Bence yatırımcı iliskilerini ne kadar çok kişi arayıp kafasindaki soruları sorarsa ilgili birim gelen sorular doğrultusunda daha verimli çalışmalar,aciklamalar ve bizleri aydinlatacak güzel bilgiler edinmiş oluruz.
Ben sirketin yatırımcı ilisklerinin yaklasimini da beğendim.
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Yer İmleri