Sayfa 138/1005 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: Viop LVll

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    https://www.aa.com.tr/tr/gundem/cumh...apacak/3079092

Cumhurbaşkanı Erdoğan 369 tesisin açılışını yapacak

yapmayın bari üstadım beni tanımıyor musunuz?
    Kayanak aa.com. [emoji23]
    Size inanmadım ama şimdi inandım.
    [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Hisselerin geneli %3-6 ekside.
    Endeks % 2 ekside.

3. donerse persembe dıbıyle sekılsız de olsa ıkılı dıp olabılır mı
    yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.

4. 646 : Ekim ayında Türkiye'ye 1 milyar 188 milyon dolar değerinde uluslararası doğrudan yatırım girişi gerçekleşti

Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nin (YASED) Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın
    11 Aralık 2023'te paylaştığı Ödemeler Dengesi İstatistiklerinden derleyerek
    hazırladığı "Rakamlarla Uluslararası Doğrudan Yatırımlar Bültenine" göre, 2023
    yılının Ekim ayında Türkiye'ye 1 milyar 188 milyon dolarlık Uluslararası Doğrudan
    Yatırım (UDY) girişi gerçekleşti. Her ne kadar Ekim ayındaki UDY girişi, Nisan
    ayından sonra, 2023 yılındaki en yüksek giriş olsa da yılın ilk on ayında,
    geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 31'lik bir düşüşle toplamda 7,8 milyar
    dolar düzeyinde bir UDY girişi gerçekleşti.

Türkiye, 2023'ün Ekim ayında, yatırım sermayesi girişleriyle 664 milyon dolar, yabancı
    uyruklulara gayrimenkul satışı yoluyla 223 milyon dolar, borçlanma araçları
    vasıtasıyla 345 milyon dolar değerinde UDY girişi kaydetti. Yatırım tasfiyeleri
    44 milyon dolar değerinde aşağı yönde etkilerken, toplam UDY girişi 1 milyar
    188 milyon dolar olarak gerçekleşti.

Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nin (YASED) Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın
    11 Aralık tarihinde paylaştığı Ödemeler Dengesi İstatistiklerinden derleyerek
    hazırladığı Rakamlarla Uluslararası Doğrudan Yatırımlar Bültenine göre, 2023
    yılının ilk on ayında, geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 31'lik bir düşüşle
    toplamda 7,8 milyar dolar düzeyinde UDY girişi gerçekleşti. Diğer taraftan,
    2023 Ekim ayında, Nisan ayı sonrasındaki en yüksek hacimli UDY giriş yaşandı.

Elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme sektörleri öne çıktı
    2023 yılının Ekim ayı içerisinde gerçekleşen yatırım sermayesi girişleri, toplamda
    664 milyon dolarlık bir hacme sahip olurken sektörel kompozisyonda 182 milyon
    dolarlık yatırım (yüzde 27'lik pay) ile elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme
    üretimi ve dağıtımı öne çıktı. Ekim ayında, ulaştırma ve depolama, inşaat, toptan
    ve perakende ticaret, yüzde 14'erlik paylarıyla yatırım sermayesi girişleri
    açısından en çok yatırımın gerçekleştiği diğer sektörler oldu.

İlk sıradaki Fransa'yı Hollanda, Birleşik Arap Emirlikleri ve Almanya izledi
    2023'ün Ekim ayında, Avrupa Birliği (AB-27) ülkeleri, yüzde 69'luk payları ile Türkiye'ye
    gelen yatırım sermayesi girişlerinin en büyük kaynağı olmaya devam etti.
    Türkiye'ye gelen yatırım sermayesi girişlerinin ilk beş kaynağı arasında Fransa
    toplamın yüzde 25'ini oluştururken, Fransa'yı yüzde 21 ile Hollanda, yüzde
    16 ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), yüzde 15 ile Almanya ve yüzde 9 ile Birleşik
    Krallık (BK) izledi.

-iDeal Haber Merkezi-
    - twitter.com/iDealDataHaber // www.idealdata.com.tr -
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bana Bozkurt u bulun

8459.00
    Daha maç bitmedi dayucuğum, ağşama parasayma makinesi ayarlamayı unutma
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Daha maç bitmedi dayucuğum, ağşama parasayma makinesi ayarlamayı unutma
    https://www.youtube.com/watch?v=H1x5P4h-Exw

Ooovlum aaşama hadise bu ..şimdiden soolimm

Dosyalar yanee..yanlış anlama olmasın gene
    Hayat hoş gerisi boş

7. Azcık selocanla azcık da tifil abinin kağıttan aldım. Pala gereğini yapacaktır diye dusunuyorum

8. su halka arzlar da olmasa anca borsa da eski at yarısı oynayan dayılar vardı aynı o sekil dayılar kalırdı
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 138/1005 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •