Sayfa 139/268 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon
Arama sonucu : 2139 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: ASUZU - Anadolu Isuzu

1. üstadımız bakın cuma günü açıkladı yeni gelenler için

Alıntı Originally Posted by ACA42 Yazıyı Oku
    Ne oldu şimdi beklenti bitti mi?
    Avatarıborsamagduru borsamagduru is offline
    Sadık Üye

Duhul
    Jun 2017
    Gönderi
    946

Selamlar,

Oldukça uzun zaman oldu yazıp çizmeyeli. Açık konuşmak gerekirse eski dostlar (Klavye99, Lasure, Devil hunter ...) olmasa pek niyetim de yok idi. Özellikle sosyal medyada bilgiyi menfi manada kullanan kimseler sebebiyle gerek yanlış anlaşılmamak ve gerekse istemeyerek de olsa bazı durumlara sebep olmamak adına yazıp çizmeme kararı aldım. Bu defalık eski dostları kırmamak adına 1-2 kelam edeceğim naçizane.

Öncelikle işin içerisine robotlar girince teknik de en ince ayrıntısına kadar çizilebilir hale geldi. Şöyle ki hissenin tekniği ders niteliğinde oluşturulmuş adeta. Neredeyse temel bazda bir döneme konu durumlar söz konusu. Şöyle ki tobo hazırlığı yapılırken yükselen kanal direnci tam da ayasofya ile alakalı danıştay kararının açıklanacağı gün boğa tuzağı ile kırılmış ve yatay direnç seviyesinden destek alınmış sonrasında 19 lu hedef fiyat seviyesine ulaşılmış. Esas husus bundan sonrası olabilecekler. Uzun süreli gözlemler sonrası kendimce şöyle bir durum gözlemledim. Bir hisse tarihi zirvesini gördüğü gün eksi kapatır ise bir müddet geri çekilme mümkün olabilmekte. Asuzu tarihi zirvesini gördüğü Cuma günü eksi kapattı. Şayet teori gerçekleşir ise aşağıdaki 16.2 seviyesinde yer alan gap boşluğunu kapatmak isteyebilir. Hazır oraya gelmişken 15,3 seviyesindeki eski dostuna (Önemli bir direnç seviyesi idi) merhaba demek isteyebilir. Sonrasında çokça oluşturduğu simetrik üçgen formasyonu için zaman kazanır ve yeni bir zirve için formasyon çalışır ise 20,6 ve 22,3 seviyeleri sıralı hedef olabilir. Özetlemek gerekir ise 15,3 ve 13,13 önemli destek noktaları 13,10 stop-loss seviyesi ve 22,3 hedef seviye şeklinde takip edilebilir der grafiği!

2.  Alıntı Originally Posted by borsamagduru Yazıyı Oku
    Selamlar,

Oldukça uzun zaman oldu yazıp çizmeyeli. Açık konuşmak gerekirse eski dostlar (Klavye99, Lasure, Devil hunter ...) olmasa pek niyetim de yok idi. Özellikle sosyal medyada bilgiyi menfi manada kullanan kimseler sebebiyle gerek yanlış anlaşılmamak ve gerekse istemeyerek de olsa bazı durumlara sebep olmamak adına yazıp çizmeme kararı aldım. Bu defalık eski dostları kırmamak adına 1-2 kelam edeceğim naçizane.

Öncelikle işin içerisine robotlar girince teknik de en ince ayrıntısına kadar çizilebilir hale geldi. Şöyle ki hissenin tekniği ders niteliğinde oluşturulmuş adeta. Neredeyse temel bazda bir döneme konu durumlar söz konusu. Şöyle ki tobo hazırlığı yapılırken yükselen kanal direnci tam da ayasofya ile alakalı danıştay kararının açıklanacağı gün boğa tuzağı ile kırılmış ve yatay direnç seviyesinden destek alınmış sonrasında 19 lu hedef fiyat seviyesine ulaşılmış. Esas husus bundan sonrası olabilecekler. Uzun süreli gözlemler sonrası kendimce şöyle bir durum gözlemledim. Bir hisse tarihi zirvesini gördüğü gün eksi kapatır ise bir müddet geri çekilme mümkün olabilmekte. Asuzu tarihi zirvesini gördüğü Cuma günü eksi kapattı. Şayet teori gerçekleşir ise aşağıdaki 16.2 seviyesinde yer alan gap boşluğunu kapatmak isteyebilir. Hazır oraya gelmişken 15,3 seviyesindeki eski dostuna (Önemli bir direnç seviyesi idi) merhaba demek isteyebilir. Sonrasında çokça oluşturduğu simetrik üçgen formasyonu için zaman kazanır ve yeni bir zirve için formasyon çalışır ise 20,6 ve 22,3 seviyeleri sıralı hedef olabilir. Özetlemek gerekir ise 15,3 ve 13,13 önemli destek noktaları 13,10 stop-loss seviyesi ve 22,3 hedef seviye şeklinde takip edilebilir der grafiği!

https://invst.ly/rhd-2

Sağlıcakla kalın..
    Hocam arada bir gelin kağıdın iç kılcal damarlarına kadar açıklamanızı yapın lütfen.
    Bugün spek sizin her söylediğinizi yaptı maşallah
    Bundan sonrası için yapması gerekenleri de hem ona hem bize açıklayın lütfen.
    Teşekkürler

3. Sayın Lasure ben hissede yeni değilim. Bilen bilir sadece yazmıyorum. Sayın Borsamağduru beyin yazısını okudum. Bu kadar gevşemesi biraz değişik geldi onun içim beklenti bittimi dedim. Olay çok büyük bence K.Y.T.D.

4. .

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Karakterinizi değil,
    Paranızı kaybedin.

5.  Alıntı Originally Posted by ACA42 Yazıyı Oku
    Sayın Lasure ben hissede yeni değilim. Bilen bilir sadece yazmıyorum. Sayın Borsamağduru beyin yazısını okudum. Bu kadar gevşemesi biraz değişik geldi onun içim beklenti bittimi dedim. Olay çok büyük bence K.Y.T.D.
    üstadım bence bu yükseliş zaten çok sert olmuştu her zaman doldura doldura gitmesinden tarafım savunma sanayi ertelendi ama savunma işi yapanlarla iş yapılıyor bera bugün yine tavan oldu,diğer ertelenen bişkek için 500 otobüs ihalesi işi olursa o zaman yürürüz alım satımları klavye99 üstad daha iyi görebiliyor bir şeylerin döndüğü zaten ortada keşke hissemin büyük kısmını satmasaydım sizleri etkilemek için yazmıyorum beklentisi bitecek tarzda bir firmamız yok ama tahta yapıcısı varsa acayip sıkıntılı bir arkadaş.

6. Sayın klavye99 gün sonu pasta alabilir miyiz

7. .

Karakterinizi değil,
    Paranızı kaybedin.

8.  Alıntı Originally Posted by klavye99 Yazıyı Oku
    .

Teşekkür ederim.

Sayfa 139/268 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri