Sayfa 139/166 İlkİlk ... 3989129137138139140141149 ... SonSon
Arama sonucu : 1327 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: ESEN - Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş

1. Palacım canım benim 1 saatlik obo gösterdin ama 5 dakikalıktan simetrik üçgene sağ omuzu bağlayıp D noktası 42,80 ordan huoppp E noktası 41,70 lere bağlayıp tavanlarsan fitim canım benim yok düşürücem dersen onada eyvallah ama kırma beni palacım öyle kabak gibi obo gösterip aşağı kırmak yapma gözünü sevdiğim yeterli malı daha kitlemedin sen hele bir 48 lere gel orada böbrek dalak alacak ne yerli trader yiğitler çıkar be palam.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2. 40.70 den alınan esenler 43 den verildi , Allah bereket versin. Esen hanımla işimiz bitmiştir, kalan arkadaslara Allah bereket ve bol kazanç versin.

3. Bu gün girdim. Aylıkçıyım. Herkese bol kazanç dilerim.

Terk edilmiş köy in cin bile yok

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Belki birileri vardır ve hocam, ayrıldık dedik esen hanımla ama gene cezbetmeyi başardı bugünkü düşüşle

Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Belki birileri vardır ve hocam, ayrıldık dedik esen hanımla ama gene cezbetmeyi başardı bugünkü düşüşle
    Sevgili ortagim böyle güzel bir hanım terk edilirmi. Bence daha yolun başindayiz. Bu hanimla daha gidecek yolumuz var. Sevenhill ve sen erken terk ettiniz[emoji4][emoji4][emoji4]

7.  Alıntı Originally Posted by galinse Yazıyı Oku
    Sevgili ortagim böyle güzel bir hanım terk edilirmi. Bence daha yolun başindayiz. Bu hanimla daha gidecek yolumuz var. Sevenhill ve sen erken terk ettiniz[emoji4][emoji4][emoji4]

Sevenhill üstat gene iyi yere gitti dnisida tavanı aldı, ben bugün gene düşüşte geri esenleri aldım ancak maliyet soylemeyeyim ayıp olur.
    Bakalım bu sefer şu 48 i gösterecek mi ?
    Cep değişti vizyonlu biri geldi falan deniliyor yarın 16.00 da bloomberge çıkacakmış bakalim.
    Hoş 48 gösterirlerse 2 güne gene bir trade denemesi yaparım ayrı konu.

Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Sevenhill üstat gene iyi yere gitti dnisida tavanı aldı, ben bugün gene düşüşte geri esenleri aldım ancak maliyet soylemeyeyim ayıp olur.
    Bakalım bu sefer şu 48 i gösterecek mi ?
    Cep değişti vizyonlu biri geldi falan deniliyor yarın 16.00 da bloomberge çıkacakmış bakalim.
    Hoş 48 gösterirlerse 2 güne gene bir trade denemesi yaparım ayrı konu.
    Kazancin bol olsun. Hoşgeldin beraber 48 e yolculuk yapalim. Bskalim 48 de dinlenecekmi

Sayfa 139/166 İlkİlk ... 3989129137138139140141149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •