Sayfa 139/1004 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Yükselirken konuşmak kolay değil, niçin yükseliyora bakmak lazım...
    Bu sene beklediğin 3 Milyar karı not et , ilk çeyrek sonrası tekrar konuşalım...
    Ben etmez demedim.. Bu hisse burdan 50 liraya gitceğini bilsem ben çevremde kimseye 54 milyar piyasa değerinden al diyemem.. ilk ekonomik durgunlukta görüşelim.. Seneyede 6 değil 10 milyar kar etsin.. Piyasa değeri 135 milyar etsin.. Hissede 40 lira olsun.. Herkes kazansın diyelim ne dyeyim.. Ne desem boş

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Misal140 tl de tuprs topiğinde geçen sene gittim bu tuprs düşecek..100 tl beklentim var dedim..

100 tl altında ise major değişiklikler söz konusu olmuştur dedim..
    Orada da temelci uzun vadeci teknikçi temettücüler vardı..
    Hepsi dalga geçti benle..Küfür bile yedik..
    Sonuçta 65 tl ye kadar düştü tüp..
    Ben borsacı adamım..
    Tuprs a baktım..
    3 senedir yüksek temettü ayağına aslında fiyatın yerinde saydığını ve yabancı!! takasının yüzde 87 olduğunu görünce..(kendilerine temettü çalıştırmışlar)
    Bu mal satılır arkadaş dedim..
    Tabi bazı başka haberlerde vardı o zaman..

Aynı şekilde PETKM e gittik ..Mal 2 sene evvel dağıtılmış..
    Toplanmaya başlaması an meselesi..
    Bu petkm yürür arkadaş dedik..
    Tabi orada da bi ekip vardı petkm batak almayın etmeyin..
    Onlarlada cebelleş et falan..

Demek istediğim budur..
    Temele tekniğe bende bakarım elbette ama temel ve teknik sayesinde 20 seneden fazla borsa hayatımda düzenli gelir elde edebilen görmedim..
    Hepsi karabatak gibi oradan aldı buraya verdi..
    petkim olayını hatırlıyorum sizin.!!!
    almayın dediklerinde almıştım bend e..

3. Demir çelik emek yoğun ve tehlikeli bir iş, AB artık rekabet edemiyor gibi. Eskiden formüller sırdı şimdi hepsinin standartı belli.

Ereğli yeni yüksek fırın yapıyor diye haber vardı, belki daha kaliteli veya daha verimli olacak. Demir madeni yatırımı da var. O zaman 8-9 TL idi.

Geçen eski ABD Pittsburgh çelik şirketi belgeseli vardı, dünyada üretilen çeliğin %40 ı zamanında o bölgede üretiliyormuş 2. dünya savaşından sonra yüksek fırın teknolojisi değişmiş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Ben etmez demedim.. Bu hisse burdan 50 liraya gitceğini bilsem ben çevremde kimseye 54 milyar piyasa değerinden al diyemem.. ilk ekonomik durgunlukta görüşelim.. Seneyede 6 değil 10 milyar kar etsin.. Piyasa değeri 135 milyar etsin.. Hissede 40 lira olsun.. Herkes kazansın diyelim ne dyeyim.. Ne desem boş
    hocam bu değerlemeyi nasıl yaptınız 54 milyar..!
    merkımdan soruyorum sadece son 3 bilanço mu.!!
    hocam bu ereğlinin sattığı bir ürün var 650 doalra çıkmıştı en son şimdi kimbilir kaçtır ..
    ben son yıllar da son zirvesi 11,5 idi terste kalmıştım beklemiştim geri gelmişti kademe yapmıştık falan tüm çelikler düşmütü kardemir gene 5 ti..
    siz anladığım kadarıyla öyle bir senaryodan bahsediyırsunuz

5. Lafı uzatmıcam.. Bu borsa şu an pahalı değilse ben eşşek olmayı tercih ederim.. Herkese bol kazançlar.. Daha fazla rahatsızlık vermeyelim

6.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Bol şanslar...

7. an itibariyle seanslık kapanışlar geldi ..!! buyrun efenim 1531 üstünde daha güvenli olur BALON borsamız..!!

aylık açılışının en dip ve en tepe seviyesineden çizlen fibo da da görüldüğü gibi 0,618 değeri çok önem arz eder ..
    1655 üstü seanslık içi işlemlere devam ederse ÇOK ÇOK önceden yazdığım boğa tuzağı OLAYI MAALEESEF gerçekleşecek gibi olur.!!
    malumunuz zamansallığı çarşambaya denk gelir.!!

XBANK ta da seanslık 1534 değeri tepkisi gelse de cılızız .. bu bankalar adına bir düşünceleri var adamların acaba ne.!!

kıçı kırık iki trend çizdik bist100 xu 30 ve xbankta şuan çalışmış gözüküyor ama neden çalıştırdı bunu pala diye sormadan edemiyorum.!!
    hatırlatma adına şunu da eklemek isterim görsel kıyaslama açısından örnek olsun diye ..!!

8.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Lafı uzatmıcam.. Bu borsa şu an pahalı değilse ben eşşek olmayı tercih ederim.. Herkese bol kazançlar.. Daha fazla rahatsızlık vermeyelim
    bence rahatsızlık değildi ...gene de siz bilirsiniz.!!

Sayfa 139/1004 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •